Taistelupaidat

Taistelupaita on aluspaidan ja maastotakin risteytys. Tästä kategoriasta löydät sekä ylijäämäiset, että oman tuoteperheemme taistelupaidat. Se on jenkkiarmeijan kehittämä kevyempi vaihtoehto takille, jonka ideana on lieventää keskivartalon hikoilua, mutta tuoda suojaa käsivarsille. Taistelupaita suojaliivin alle on hyvä vaihtoehto takille, mikäli sääolosuhteet ovat lämpimät tai hiostavat. Tappelupaita on yleensä valmistettu kevyestä kankaasta ja sen hihat ovat maastokuvioituja ja takkimaisia ja niissä on usein kyynärvahvikkeet tai suojataskut. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Taistelupaita maastotakin korvikkeeksi lämpimämmille keleille

Taistelupaita on aluspaidan ja maastotakin risteytys. Tästä kategoriasta löydät sekä ylijäämäiset, että oman tuoteperheemme taistelupaidat. Se on jenkkiarmeijan kehittämä kevyempi vaihtoehto takille, jonka ideana on lieventää keskivartalon hikoilua, mutta tuoda suojaa käsivarsille. Taistelupaita suojaliivin alle on hyvä vaihtoehto takille, mikäli sääolosuhteet ovat lämpimät tai hiostavat. Tappelupaita on yleensä valmistettu kevyestä kankaasta ja sen hihat ovat maastokuvioituja ja takkimaisia ja niissä on usein kyynärvahvikkeet tai suojataskut.

Taistelupaidoista löytyy usein palosuojattu vaihtoehto, mutta niitä on myös suojaamattomanakin. Tappelupaita oli ensimmäisiä maavoimien varusteita, joita ryhdyttiin valmistamaan palosuojattuina. Aiemmin palosuojatut varusteet olivat tarkoitettu lentäjille, polttoaineen käsittelijöille ja ajoneuvomiehistölle, koska heidän kohdalla suojaus olisi tarpeellisin. Kuitenkin 2000-luvun alussa Afganistanissa ja Irakissa käydyissä sodissa olosuhteet johti myös muiden joukkojen varusteiden palosuojaamiseen.

Halusitpa omasi palosuojattuna tai ilman, Varustelekan tappelupaidat tarjoavat sinulle kummatkin vaihtoehdot. Särmä TST L4 taistelupaita M05 kuviolla on kevyt ja hengittävä paita kuumille keleille. Taistelupaidasta löydät kaksi värivaihtoehtoa, tarrakiinnitteiset hihataskut ja kyynärvahvikkeet. Tässä samantapainen M05 tappelupaita palosuojattuna.

Särmä TST Vaatetusjärjestelmä

Särmä TST on Varustelekan sotilaallisempi tavaramerkki, joka on kohdennettu vaativaan sotilas- tai siviilikäyttöön. Olemme koonneet omista tuotteistamme koostuvan neljän vuodenajan pukeutumismallin kaikenlaisille keleille kuumasta kesästä hyytävään talveen.

Järjestelmä on koottu ensisijaisesti suomalaista sotilasta varten, mutta emme kiellä sen hyödyntämistä muussa ulkoilussa ja aktiviteetissä. Se pohjautuu järkevään kerrospukeutumisen ja asukokonaisuuksien rakentamiseen eri vuodenaikojen mukaan. Tutustu vaatetusjärjestelmään tästä.

Loading...