Tee-se-itse

Itse tehtyä arvostaa aina enemmän kuin ostettua. Tästä ryhmästä löytyy kaikkea kivaa tilpehööriä hulluille keksijöille, varusteiden korjaajille ja huoltajille ja muille tee-se-itse-tyypeille. Valikoima täydentyy usein, joten käy säännöllisesti silmäilemässä. Hinnatkin on kukkaroystävällisiä. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Itse tehtyä arvostaa aina enemmän kuin ostettua. Tästä ryhmästä löytyy kaikkea kivaa tilpehööriä hulluille keksijöille, varusteiden korjaajille ja huoltajille ja muille tee-se-itse-tyypeille. Valikoima täydentyy usein, joten käy säännöllisesti silmäilemässä. Hinnatkin on kukkaroystävällisiä.

Mahtavat materiaalit

Kaipaatko maastokuvioitua kangasta metritavarana johonkin projektiin? Tai erilevyistä tarranauhaa tai hihnanauhaa kamppeiden korjaamiseen tai uusien rakentamiseen. Kuinka kodin paracord-varasto jaksaa? Tästä alakategoriasta voisi löytyä ratkaisu moniin ongelmiin.

Tarpeelliset tarvikkeet

Onko pistosolki paskana tai D-rengas hävöksissä? Tai kaipaatko muita solkia nappeja, vetoketjun vetimiä tai jotain muuta pientä kilkettä? Tässä ryhmässä saattais olla just sun tarpeisiin sopivaa tavaraa.

Maastokelpoiset maalit

Pitäisikö maalata pyssy vähän maastokelpoisemmaksi? Tai naamioida se sun vanha Lada tai jotain muuta pysyvästi? Tästä ryhmästä löydät spray-maalit vähän jokaiseen luonnolliseen ympäristöön. Mitään luonnotontahan me ei tietenkään kaupitella.

Hyödylliset hoitoaineet ja kyllästeet

Tykkäätkö siitä, että ostamasi vaatteet ja kengät kestää pitkään? Siihen voi vaikuttaa muutamalla tavalla. Ostamalla kestäviä kamppeita ja käyttämällä niitä fiksusti. Sekä tietysti hoitamalla niitä oikein. Täällä olis litkua ja tököttiä just siihen hommaan.

Armeijaylijäämästä raaka-aineeksi?

Jos etsit raaka-aineita, mitä markkinoilta ei tahdo löytyä, eikä onnista tässäkään ryhmässä, niin käväisepä vilkaisemassa meidän armeijaylijäämäpuolta. Siellä on kestävää laatutavaraa todella järkevään hintaan sekä välillä myös sellaista sikahalpaa rytkyä, jota ei välttämättä päällensä pistä pirukaan, mutta josta saa kivasti varaosia tai raaka-aineita. Siellä kannattaa vierailla säännöllisesti, ettei joku just sun tarpeisiin sopiva juttu katoa jonkun toisen ostoskoriin.

Loading...