Top 3 paskan kelin kengät

Mitä jalkaan, kun ihanan ruskakelin korvaa ankea paskakeli ja taivaalta höökivät veden inhottavimmat olomuodot? No, hyvät kengät tietenkin. Täältä löydät meidän suositukset koiranilmoihin. Näytä koko ryhmäkuvaus

Mitä jalkaan, kun ihanan ruskakelin korvaa ankea paskakeli ja taivaalta höökivät veden inhottavimmat olomuodot? No, hyvät kengät tietenkin. Täältä löydät meidän suositukset koiranilmoihin.

Säänsietokyky lähtee kengistä

Suomen sää on tätä nykyä jännittävän nestemäinen, eikä tuohivirsuilla ja huopikkailla pötki enää pitkälle. Märille rapakeleille on markkinoilla erilaisia vaihtoehtoja sen mukaan, mitä ominaisuutta eniten arvostaa. Kumisaapas on täysin vedenpitävä, mutta se ei hengitä, eikä ole paras mahdollinen kävelyominaisuuksiltaan. Rasvattu nahkasaappaas on melko vettähylkivä, mutta se vaatii käyttäjältään enemmän aikaa ja vaivaa. Parhaan yhdistelmän kävelymukavuutta, vedenpitoa ja huollon helppoutta tarjoaa laadukas kalvokenkä.

Gore-kengissä meillä olisi pitkää ja nilkkapituista vaihtoehtoa. Valinta riippuu siitä, miten syvällä liejussa aiot rypeä. Lyhyempi malli on kevyempi ja sopii hyvin pykälää lievempään kurailuun ja kaupunkikäyttöön. Pitempi on sitten todellinen off-road-malli.

Merinovillasukka ja jalat kiittää

Unohda puuvillaiset tennissukat ja valitse ennemmin kunnon sukat, joissa on merinovillaa ja jonkin verran tekokuituja, jotta sukat kestävät eivätkä imaise itseään vetisiksi räteiksi. Pidä mukana varasukkia ja kierrätä niitä tauoilla, jotta olosi on mukavampi ja kenkään kertyy vähemmän kosteutta.

Hyvät kengätkin kaipaavat huolenpitoa

Laadukas kenkä kestää tylyä kohtelua paremmin kuin huono. Mutta oikea kengänhoito pidentää myös hyvien kenkien elinikää huomattavasti. Siksi me suositellaan panostamaan myös kalvokenkien hoitoon. Lue lisää esmes tästä kengänhoitoartikkelista.

Loading...