Uudenvuoden aattoon valmistautuminen

Joulun ylensyönnin ja velkaantumisen päälle tulee se aika vuodesta, kun uudenvuoden lupaukset ja tipaton tammikuu alustetaan todella vastuuttomalla käytöksellä räjähteiden kanssa ja alkoholilla läträten. Tätähän olisi hyvä moralisoida, mutta koska juhlahumussa kaikki semmoinen tylsä tuppaa unohtua, niin tässä muutama vinkki, joiden avulla ei tarvitse viettää uuttavuotta silmäklinikalla. Näytä koko ryhmäkuvaus

Joulun ylensyönnin ja velkaantumisen päälle tulee se aika vuodesta, kun uudenvuoden lupaukset ja tipaton tammikuu alustetaan todella vastuuttomalla käytöksellä räjähteiden kanssa ja alkoholilla läträten. Tätähän olisi hyvä moralisoida, mutta koska juhlahumussa kaikki semmoinen tylsä tuppaa unohtua, niin tässä muutama vinkki, joiden avulla ei tarvitse viettää uuttavuotta silmäklinikalla.

Suojaa ainakin ne simmut

Taitaa olla nykypäivän ilmiö, että ilotulitteet tehdään jossain kaukomailla, eivätkä ne ole yhtä turvallisia kuin ennen. Ja sinähän toki ammuskelet niitä vastuullisesti selvin päin ja turvalliseen suuntaan, mutta naapurisi Veijo saattaa kiljukumarassa vetää tykistökeskityksen suoraan teille päin. Tämän takia suojalasit on hyvä laittaa päähän ihan koko perheelle, jos ette halua päätyä niihin ikäviin tilastoihin. Lasejahan on monenlaisia. Halvatkin räppänät on paremmat kuin ei mitään, mutta silmiä arvostavan kannattaa satsata kyllä laatuun.

Rakenna kunnon ohjuslavetti

Se kaatuileva skumppapullo on turhan liikkuva osa, kun pitäisi keskittyä ihan muihin asioihin. Teippaa pullon kylkeen Panzerklebebandilla muutama risu tueksi, tai tee Mil-Tec Magnum -valotikun putkesta oikein ammattimaisen näköinen laukaisualusta! Isolla valotikulla saat myös hyvän tunnelmavalaistuksen kämpillesi jatkoja ajatellen.

Hullulla pommimiehellä on kunnon työkalut

Kaikenlaisessa askartelussa on hyvä olla kunnon työkalu, kuitenkin sellaisen ettei sitä tule tyhmyyspäissään käyttäneeksi erimielisyyksien ratkomiseen. Gerber Dime on henkilökunnan suosikki arkeen ja juhlaan. Tsekkaa myös meidän muut monitoimityökalut. Askartelua ja tulilankojen sytyttelyä ajatellen Särmä merinokynsikkäät voivat pelastaa iltasi, koska sorminäppäryys ei kärsi kohmettumisen tai paksujen hanskojen takia.

Älä pukeudu palopommiksi

Untuvatakit ja fleecet kannattaa pitää kipinöistä kaukana ellet rakasta napalmin tuoksua ihollasi. Pukemalla väljän ja mieluiten luonnonmateriaaleista valmistetun ylijäämätakin kaiken muun päälle pysyt lämpimänä ulkona seisoskellessasi, ja juhlavaatteet eivät pala täyteen reikiä. Tsekkaa meidän armeijaylijäämä. Sieltä vois löytyä jotain sopivaa uuttavuotta ajatellen.

Pakkaa kaikki tilavaan reppuun

Nappaa mukaasi sopivan rosoinen reppu tai laukku, niin saat kuljetettua kaiken tarpeellisen hyvässä järjestyksessä kotoasi juhlapaikalle. Semmoseen ei harmita paukuttelupaikalta poistuessa sulloa roskiakin, kuten ilotulitepakettien kääremuovit ja pahvit.

Me tossa alussa lupailtiin ettei moralisoitaisi, mutta saastaiset roskien levittäjät voivat kyllä haistaa paskan.

Kaikille muille toivotamme hyvää uudenvuoden aattoa ja uutta vuotta!

Loading...