Varsikengät ilman kalvoa

Valitse kalvottomat varsikengät ja maiharit kun haluat jalkineet ilman hienouksia. Sen lisäksi, että kalvottomat kengät ovat pääsääntöisesti vähemmän hiostavat, pystyy ne tarvittaessa rasvaamaan hyvinkin vedenpitäviksi. Näytä koko ryhmäkuvaus

Tuoteryhmät

Valitse kalvottomat varsikengät ja maiharit kun haluat jalkineet ilman hienouksia. Sen lisäksi, että kalvottomat kengät ovat pääsääntöisesti vähemmän hiostavat, pystyy ne tarvittaessa rasvaamaan hyvinkin vedenpitäviksi.

Kestävät ja käytännölliset

Tavalliset nahkamaiharit ovat olleet monien asevoimien kulmakiviä jo pitkään. Ne ovat pitkäikäiset, hyvin sisäänkäveltyinä tosi mukavat jalassa ja omaavat ainakin teoreettisen mahdollisuuden kuivua kastuttuaan - kalvokengät tuppaavat pysymään kosteina pitempään.

Avain kaikkeen on huolto

Pidä kengistä huolta niin kengät pitävät huolta sinusta. Kalvottomia maihareita voi huoltaa suhteelliseen vapaasti harjalla, öljyllä, rasvalla ja suihkeilla, kunhan ei ylenpalttisesti läträile. Tutustu Kengät ja niiden hoito -artikkeliin. On tärkeätä muistaa, ettei nahkakenkiä tule kuivata lämmönlähteen vieressä!

Loading...