Intissähän valtio jakaa avokätisesti joka jannulle kaiken mitä varusmiespalveluksessa tarvitsee! Haha, juuh, mutta jos haluat tehdä ajastasi vähemmän kurjaa, meiltä löytyy muutamia tosi käytännöllisiä ja tarkoituksenmukaisia tavaroita helpottamaan arkea. Näitä voi käyttää salaa (joskus avoimestikin) ainakin harjoituksissa, missä niistä on yleensä eniten iloakin.

Ilo irti intistä

Jos haluat tukea läheistäsi, joka intin hellään huomaan pääsee, voit aika huoletta valkata tästä valikoimasta mitä vaan. Tai jos annat hänen päättää itse, osta hänelle vaikka lahjakortti. Muutamia fiksuja ja varsin majuriturvallisia* perustarpeita kelle tahansa ovat ainakin:

Näitä kaikkia tavaroita ei tietenkään ole tarkoitus ostaa, mutta ne ovat kokemustemme mukaan jollain tapaa erittäin hyödyllisiä: intin alusvaatteet ovat mitä ovat, kenttäpulloja jaetaan vain yksi, aseenpuhdistusvälineet ovat sinänsä toimivia mutta Boresnakella pystyy tekemään nopean pikapuhdistuksen, jakohanskat ovat luvattoman surkeat, koko pään peittävää kauluria ei edes jaeta...

*Useimmiten omakustanteinen vaate/asuste/varuste/tarvike, jonka käytöstä ei saa ns. paskaa niskaansa.

Hyödyllistä tietoa varusmiehelle

Valtio kyllä opettaa kaiken mitä valtio vaatii, mutta kokemus on varmasti parempi, kun ei mene ihan nollatauluna palvelukseen. Tässä vähän luettavaa elämän perusasioista:

Tuoteryhmät
Loading...