Varusmiehille

Intissähän valtio jakaa avokätisesti joka jannulle kaiken mitä palveluksessa tarvitsee. Haha, juuh, mutta jos haluat tehdä olostasi vähän vähemmän kurjaa, meiltä löytyy muutamia tosi käytännöllisiä ja tarkoituksenmukaisia tavaroita helpottamaan arkea palveluksen aikana ja sen jälkeen - aika montaa näistä voi salaa käyttää ainakin metsäkeikoilla, joissa niitä useimmiten tarvitseekin.

Jos haluat tukea tuttavaasi, joka intin hellään huomaan pääsee, voit aika huoletta valkata tästä valikoimasta mitä vaan. Tai jos haluat hänen päättävän itse, niin osta hänelle vaikka lahjakortti. Lahjakorttiin voit valita tähän sopivan kuvankin.

Näitä kaikkia tavaroita ei tietenkään ole tarkoitus ostaa, mutta kaikki ne ovat kokemustemme mukaan jollain tapaa erittäin hyödyllisiä; intin alusvaatteet ovat rikollisenomaisesti puuvillaa, kenttäpulloja jaetaan vain yksi, aseenpuhdistusvälineet ovat toimivia mutta Boresnakella pystyy tekemään nopean pikapuhdistuksen, jakotavarahanskat ovat luvattoman surkeat, koko pään peittävää kauluria ei edes jaeta...

Tuoteryhmät
Loading...