Tiedotteet

4 uutta artikkelia Alasimessa

Julkaistu 12.08.2011
Olemme lisänneet tällä viikolla Alasimeen oikein urakalla uutta ihmeteltävää! Aku Laitinen oli hieno mies ja videioi sekä kirjasi meille maraton-kokemuksiaan. Sen lisäksi löytyy tarinaa meidän omien jätkien Turon ja Arnen melaseikkailusta Hangon saaristossa ja siihen liittyä tuotearvio-artikkeli. Viimeisin artikkelilisäys kertoo sadeviitan soveltamisesta erilaisina kenttämajoituksina ja sisältää näppäriä ohjeita ja vinkkejä luonnossa yöpyville sadeviitan omistajille.

Aku Laitinen: Tukholman maraton 2011 juoksukenkinä HAIX Airpower P3 - “Monet harrastavat curlingia, pokerinpeluuta ja jopa salibandyä kutsuen sitä sopivaksi urheiluksi itseään kunnioittavalle heteromiehelle. Minulla on vielä kassit tallella, joten juoksen huvikseni maratoneja.”

Varusteleka: Operation Red Herring 11.-14.7.2011 - Tarina siitä kerrasta kun Turo ja Arne meloivat 130 km Hangon pohjoisesssa saaristossa naamiovärein maalattuina, märkänä ja huonosti nukkuneena.

Varusteleka: Operation Red Herringin tuotearviot - Turon ja Arnen Hangon pohjoisessa saaristossa suorittaman melaretken, koodinimeltään Operation Red Herring, tuotearviot.

Sadeviitta kenttämajoituksena - Vaikka nykyään retkeilijälle on olemassa laaja tarjonta erilaisia näppäriä majoitusratkasuja, aina yksittäisen taistelijan makuupussin sadesuojasta useamman hengen kupolitelttoihin, niin harva majoitusväline on yhtä sielukas, tunnelmallinen, monikäyttöinen ja kevyt kuin sadeviitta...

Loading...