Tiedotteet

Avoin työpaikka: vastuuttomuuskoordinaattori

Julkaistu 18.12.2020
Varustelekalla on kovat tavoitteet vähentää vastuuttomuuttaan. Ollaan kuitenkin huomattu, että tässä ollaan sillai ikävässä edelläkävijäasemassa, ettei mitään saa valmiina, vaan kaikessa joutuu kyseenalaistamaan, selvittämään ja miettimään, miten asiat pitäisi tehdä paremmin. Tämä on vähän liikaa meidän nykyisten työtehtävien päälle, että saataisiin tuloksia tarpeeksi nopeasti. Siksi me tarvitaan nyt vastuuttomuuskoordinaattori.

Tähän tarvitaan nyt sellainen kunnon viherihminen, joka ottaisi harteilleen meidän ympäristötuho- ja vastuuttomuusprojektit, ja veisi meitä kohti sitä kaukaista tavoitetta, että voitaisiin rehellisesti alkaa puhumaan ympäristöystävällisyydestä ja vastuullisuudesta. Tässä pitäisi pystyä sisäistämään tämä hirvittävän laaja kokonaisuus ja pysyä innostuneena siitä.

Vastuuttomuuden poistaminen on erikseen merkitty strategisesti tärkeäksi osaksi Varustelekan toimintaa, joten työtehtävälla on strateginen merkitys, eikä tarkoitus ole vain saada aikaan joku kerran vuodessa -raportti. Vastuuttomuuskoordinaattorin pitäisi tunkeutua epäeettisyyslasit päässä kaikkeen meidän tekemiseen ja auttaa viemään joka osa-aluetta eteenpäin. Hänen tulee kouluttautua itse ja olla oma-aloitteisesti kiinnostunut siitä, mitä maailmalla tapahtuu, ja kouluttaa meidän muuta väkeä oman vastuualueensa asioihin.

Hankintaosasto odottaa kovasti, että joku tulee auttamaan materiaalivalinnoissa, auditointiohjelmien tarkastelussa ja tavarantoimittajien arvioinnissa.

Vastuuttomuuskoordinaattori koordinoi meidän epäeettisyysohjelmaa ja toimii projektipäällikkönä siihen liittyvissä hankkeissa, esimerkiksi hiilijalanjäljen selvitys- ja kompensointiprojektissa.

Vastuuttomuuskordinaattori tiedottaa myös ulospäin, luo ja ylläpitää Vastuuttomuus- ja epäeettisyys -sivustoa Varustelekan verkkokaupassa, sekä tuottaa aiheesta materiaalia sosiaaliseen mediaan.

Edellytämme sinulta:
  • Tehtävään mahdollisimman hyvin soveltuvaa koulutusta.
  • 1-2 vuotta työkokemusta (kerrytetty opintojen ohella tai valmistumisen jälkeen).
  • Avoin, avarakatseinen ja asiakaslähtöinen asenne työtä ja kollegoita kohtaan.
  • Intoa, oppimiskykyä ja terävää päätä.
  • Vahvaa ymmärrystä ja mielenkiintoa ympäristöasioista.
  • Näyttöä projektinhallinnasta sekä kaupallista silmää ja ymmärrystä.


Eduksi katsotaan, jos löytyy työkokemusta itsenäisestä roolista, jossa olet päässyt kehittämään yrityksen prosesseja tai järjestelmiä.

Varusteleka haluaa olla edelläkävijä, kohdata haasteet rohkeasti ja tehdä asiat niin, että voi olla niistä ylpeä. Sun pitää haluta samaa.

Työsuhde on vakituinen ja siihen sisältyy 37,5h viikkotyöaika. Varustelekassa pidetään työntekijöistä hyvää huolta, ja se näkyy mm. hyvissä työsuhde-eduissa. Sekä työterveydenhuolto että vakuutukset ovat tavallista kattavammat. Työntekijät saavat tuotteisiin uskomattomat henkilökuntahinnat. Jos Varustelekan tavoitteet saavutetaan, koko henkilökunta saa siitä rahallisen bonuksen. Näiden lisäksi työntekijöillämme on käytössä Varustelekan hyvin varusteltu kuntosali sekä työsuhdepolkupyörä. Ja hei, meidän työpaikalla on sekä sauna, että baari.

Työ alkaa alkuvuodesta 2021 sopimuksen mukaan ja palkkahaitari työtehtävässä on 2500-3500 euroa riippuen palkattavan henkilön osaamisesta.

Me ollaan ammattitaitoinen, kovaa työtä ja ajoittaista taistelustressiä ja jatkuvaa muutosta hyvin kestävä porukka, joka välillä osaa hymyillä vähintään suu kiinni. Jos haluat olla osa meitä, laita hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen [email protected]. Lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on kunnon hyvä.

Hakujen vastaanotto päättyy 31.1.2021 tai sitten kun sopiva henkilö on löytynyt. Työhaastattelut aloitamme välittömästi, joten älä jää arpomaan.
Loading...