Tiedotteet

Avoin työpaikka: Asiakaspalvelutiimin vetäjä

Julkaistu 08.11.2013
Varusteleka Oy on armeijatavaran erikoisliike. Myymme vaatteita, muita tekstiilejä ja kenkiä sekä uutena että käytettynä. Toimimme yhdessä toimipisteessä Helsingin Konalassa. 35% myynnistämme tulee myymälästä ja loput nettikaupasta. Nettikauppamme kautta lähetämme keskimäärin 200-400 tilausta päivässä, joista pieni osa myös ulkomaille. Varustelekan myynti on kasvussa, lisäksi suunnitelmissa on avata ruotsinkielinen nettikauppa.

Varustelekan asiakaspalvelutiimin tehtävänä on vastata puhelimeen ja sähköpostiin, hoitaa asiakaspalautuksia ja muutamia muita asiakaspalveluhenkisiä hommia. Suurin osa hommista on tilausten ja reklamaatioiden kanssa puljaamista sekä saatavuuskyselyihin vastaamista. Iso osa asiakaspalvelusta on sähköpostin kirjoittamista ja puhelimeen puhumista, joten asiakaspalvelussa pitää osata kirjoittaa ja puhua siististi.

Varusteleka on hyvien puolella ja lähtee siitä periaatteesta, että mitä ikinä tehdäänkin, se tehdään hirveän hyvin ja parhaalla mahdollisella asiakaspalvelulla.

Normaalin suomen ja englannin erinomaisen osaamisen lisäksi haluamme henkilöä joka kykenee palvelemaan natiiviruotsalaisia sujuvasti ruotsiksi. Venäjän osaaminen parantaa työnsaantimahdollisuuksia tosi paljon.

Tiiminvetäjän toimenkuvana on osallistua itse asiakaspalveluun ja paimentaa muutamaa alaista. Jatkuvasti kasvavassa firmassa tiiminvetäjän tarvitsee oma-aloitteisesti kehittää sekä omaa tiiminsä toimenkuvaa että toimia hyvässä yhteistyössä omien alaistensa ja muiden osastojen kanssa.

Hakuaika päättyy 30.11.2013 klo 16:00

Jos haluat meille töihin, lähetä meille työhakemus sähköpostilla osoitteeseen [email protected]. Hakemuksessa pitää olla CV ja kuva hakijasta sekä hakemus pitää olla suomeksi ja ruotsiksi.

Työsopimus tulee olemaan vakituinen. Työt alkaa joulukuun alussa.
Loading...