Tiedotteet

Avoin työpaikka: Controller

Julkaistu 23.10.2017
Varusteleka on armeija- ja ulkoilutavaran erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin myymälässämme ja verkkokaupan kautta ympäri maailman. Myymme mm. vaatteita, varusteita ja kenkiä sekä uutena, että käytettynä. Noin 35% myynnistämme tulee myymälästä ja loput nettikaupasta.

Tiloissamme on myös anniskeluravintola Sotima.
Varusteleka etsii asiantuntevaa täysipäiväistä henkilöä osaksi vahvaa ja ammattitaitoista lekatiimiä. Haemme riveihimme taistelijaa joka on taloushallinnon ammattilainen.

Työtehtävä pitää sisällään mm seuraavaa:
- Yrityksen strategian toteuttaminen omalla vastuualueella. (Varustelekan strategia)
- Yrityksen ja tiimin tavoitteiden saavuttaminen omalla vastuualueella.
- Controllerin tehtävät (mm. analyysit, budjetointi, kilpailutukset)
- Taloushallinto (tuloslaskenta, laskut, palkat)
- Osallistuminen hallinnon kehittämiseen ja firmatason projekteihin

Edellytämme sinulta:
- Soveltuvaa koulutusta (KTM tai vastaava)
- 1-2 vuotta työkokemusta (kerrytetty opintojen ohella tai valmistumisen jälkeen)
- Avoin, avarakatseinen ja asiakaslähtöinen asenne työtä ja kollegoita kohtaan
- Hyvät MS Office -taidot (varsinkin Excel)

Eduksi katsotaan, jos sinulla on työkokemusta itsenäisestä roolista, jossa olet päässyt kehittämään yrityksen talouden prosesseja. Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta Procountorin tai Tableaun käytöstä. Varusteleka haluaa olla edelläkävijä, kohdata haasteet rohkeasti ja tehdä asiat niin, että voi olla niistä ylpeä. Toivomme, että tällaiset arvot näkyvät myös sinun työskentelytavassasi.

Työsuhde on vakituinen ja siihen sisältyy 40h viikkotyöaika. Varustelekassa pidetään työntekijöistä hyvää huolta ja se näkyy mm hyvissä työsuhde-eduissa joihin kuuluu uskomattomat henkilökuntahinnat, tavallista kattavammat vakuutukset sekä työterveydenhuolto. Näiden lisäksi työntekijöillämme on käytössä Varustelekan hyvin varusteltu kuntosali sekä työsuhdepolkupyörä.

Jos siis olet positiivisen asenteen omaava, reippaalla työmoraalilla varustettu, tiiviissä työporukassa toimeen tuleva, rehti, elinikäinen oppija, ajoittaista taistelustressiä hyvin kestävä ja asiakkaitansa omistautuneesti palveleva- eli Varustelekan työntekijän standardit täyttävä henkilö, laita hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen [email protected]. Lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on kunnon hyvä.

Hakujen vastaanotto päättyy 17.11.2017 tai sitten kun sopiva henkilö on löytynyt. Työhaastattelut aloitamme välittömästi joten älä jää arpomaan. Työt alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Loading...