Tiedotteet

Avoin työpaikka: Kehityskoordinaattori

Julkaistu 11.12.2017
Varusteleka hakee riveihinsä nohevaa kehityskoordinaattoria avustamaan kasvavan yrityksen kehitys- ja järjestelmäprojekteissa. Täysipäiväiseen työtehtävään etsitään ennen kaikkea oppimiskykyista ja innostunutta tekijää, joka pystyy sisäistämään laajoja kokonaisuuksia ja ratkaisemaan ongelmia osana vahvaa ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Varusteleka on armeija- ja ulkoilutavaran erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin myymälässämme ja verkkokaupan kautta ympäri maailman. Myymme mm. vaatteita, varusteita ja kenkiä sekä uutena, että käytettynä. Noin 35% myynnistämme tulee myymälästä ja loput nettikaupasta. Tiloissamme on myös anniskeluravintola Sotima.

Työtehtävä pitää sisällään mm seuraavaa:
- Yrityksen strategian toteuttaminen omalla vastuualueella (Varustelekan strategia)
- Liiketoiminnan eri osa-alueiden kehittämistä ja ongelmanratkaisutyötä
- Analytiikan ja raportoinnin kehittämistä Tableau BI ohjelmistoa hyödyntäen
- Projektien koordinointia kehitysjohtajan alaisuudessa
- Yhteistyötä ja kommunikointia IT-tuesta vastaavan yhteistyökumppanin kanssa

Edellytämme sinulta:
- Tehtävään mahdollisimman hyvin soveltuvaa koulutusta, (esim. DI, KTM, tradenomi tai insinööri)
- 1-2 vuotta työkokemusta (kerrytetty opintojen ohella tai valmistumisen jälkeen)
- Avoin, avarakatseinen ja asiakaslähtöinen asenne työtä ja kollegoita kohtaan
- Intoa, oppimiskykyä ja terävää päätä
- Riittävä ymmärrys tietotekniikasta, sovelluksista, tietokannoista yms. jotta osaat keskustella teknisten henkilöiden kanssa
- Näyttöä projektinhallinnasta sekä kaupallista silmää ja ymmärrystä

Eduksi katsotaan, jos sinulla on työkokemusta itsenäisestä roolista, jossa olet päässyt kehittämään yrityksen prosesseja tai järjestelmiä. Eduksi katsotaan myös, jos sinulla on kokemusta Tableaun tai vastaavan BI-sovelluksen käytöstä.

Varusteleka haluaa olla edelläkävijä, kohdata haasteet rohkeasti ja tehdä asiat niin, että voi olla niistä ylpeä. Toivomme, että tällaiset arvot näkyvät myös sinun työskentelytavassasi.

Työsuhde on vakituinen ja siihen sisältyy 40 h viikkotyöaika. Varustelekassa pidetään työntekijöistä hyvää huolta ja se näkyy mm hyvissä työsuhde-eduissa joihin kuuluu uskomattomat henkilökuntahinnat, tavallista kattavammat vakuutukset sekä työterveydenhuolto. Näiden lisäksi työntekijöillämme on käytössä Varustelekan hyvin varusteltu kuntosali sekä työsuhdepolkupyörä.

Jos siis olet positiivisen asenteen omaava, reippaalla työmoraalilla varustettu, tiiviissä työporukassa toimeen tuleva, rehti, elinikäinen oppija, ajoittaista taistelustressiä hyvin kestävä ja asiakkaitansa omistautuneesti palveleva- eli Varustelekan työntekijän standardit täyttävä henkilö, laita hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen [email protected]. Lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on kunnon hyvä.

Hakujen vastaanotto päättyy 31.12.2017 tai sitten kun sopiva henkilö on löytynyt. Työhaastattelut aloitamme välittömästi joten älä jää arpomaan. Työt alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Loading...