Tiedotteet

Avoin työpaikka: Myyjä

Julkaistu 22.07.2013
Varusteleka etsii asiantuntevaa täysipäiväistä myyjää osaksi vahvaa ja ammattitaitoista myymälätiimiä. Hakijalta toivotaan harrastuneisuutta ja asiantuntemusta alamme tuotteisiin sekä hyvää asiakaspalveluasennetta. Hyviksi, muttei pakollisiksi, meriiteiksi lasketaan myös venäjänkielen taito, trukkikortti sekä kokemus ompelu- ja kaiverrustöistä.

Jos siis olet: ahkera, reippaalla työmoraalilla varustettu, tiiviissä työporukassa toimeen tuleva, rehti, elinikäinen oppija, ajoittaista taistelustressiä hyvin kestävä, asiakkaitansa omistautuneesti asiakaspalveleva ja ehtymättömän oma-aloitteinen - eli Varustelekan myyjän standardit täyttävä - työntekijä, laita hakemus osoitteeseen [email protected]. Hakemuksen tulee sisältää CV:n ja kuvan työntekijästä.

Panosta hakemukseesi - kerro kaikki olennainen, laita joku kaveri oikolukemaan hakemuksesi virheiden varalta ja lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on tosi hyvä.

Hakujen vastaanotto päättyy 4. elokuuta, jonka jälkeen haastattelemme hakijoista parhaimmiston. Työ alkanee elokuun ja syyskuun vaihteessa.
Loading...