Tiedotteet

Avoin työpaikka: myyjä

Julkaistu 24.11.2015
Varusteleka Oy on armeijatavaran erikoisliike. Myymme mm. vaatteita, muita tekstiilejä ja kenkiä sekä uutena, että käytettynä. Toimimme yhdessä toimipisteessä Helsingin Konalassa. Noin 40% myynnistämme tulee myymälästä ja loput nettikaupasta. Lähitulevaisuutemme visiona on olla maailman paras suomalaisten pienpanimo­oluiden kauppa.

Varusteleka etsii asiantuntevaa myyjää osaksi vahvaa ja ammattitaitoista myymälätiimiä. Sinun on oltava asiakaspalvelun ammattilainen ja omattava kokemusta myyntityöstä. Tarvitset myös sujuvaa suomen­ ja englanninkielen taitoa. Työnsaantimahdollisuuksia parantaa anniskelupassi, kahden vuoden työkokemus anniskeluravintolasta ja harrastuneisuus olueen.

Jos olet tämän lisäksi: reippaalla työmoraalilla varustettu, tiiviissä työporukassa toimeen tuleva, rehti, elinikäinen oppija, ajoittaista taistelustressiä hyvin kestävä, asiakkaitansa omistautuneesti asiakaspalveleva ja ehtymättömän oma­aloitteinen ­ eli Varustelekan myyjän standardit täyttävä työntekijä, laita hakemus osoitteeseen [email protected]. Hakemuksen tulee sisältää CV:n ja kuvan työntekijästä.

Panosta hakemukseesi ­ kerro kaikki olennainen, laita joku kaveri oikolukemaan hakemuksesi virheiden varalta ja lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on tosi hyvä.

Työntekijälle tarjotaan töitä 40h viikossa ja sopimus toistaiseksi voimassa. Työt alkaa sopimuksen mukaan. Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 20.12.2015.
Loading...