Tiedotteet

Avoin työpaikka: myyjä

Julkaistu 12.09.2016
Varusteleka Oy on armeijatavaran erikoisliike. Myymme mm. vaatteita, muita tekstiilejä ja kenkiä sekä uutena, että käytettynä. Toimimme yhdessä toimipisteessä Helsingin Konalassa. Noin 40% myynnistämme tulee myymälästä ja loput nettikaupasta.

Varusteleka etsii asiantuntevaa myyjää osaksi vahvaa ja ammattitaitoista myymälätiimiä. Sinun on oltava asiakaspalvelun ammattilainen ja omattava kokemusta myyntityöstä. Tarvitset myös sujuvaa suomen­ ja englanninkielen taitoa.

Jos olet tämän lisäksi: reippaalla työmoraalilla varustettu, tiiviissä työporukassa toimeen tuleva, rehti, elinikäinen oppija, ajoittaista taistelustressiä hyvin kestävä, asiakkaitansa omistautuneesti asiakaspalveleva ja ehtymättömän oma­aloitteinen - eli Varustelekan myyjän standardit täyttävä työntekijä, laita hakemus osoitteeseen [email protected]. Hakemuksen tulee sisältää CV:n ja kuvan työntekijästä.

Panosta hakemukseesi -­ kerro kaikki olennainen, laita joku kaveri oikolukemaan hakemuksesi virheiden varalta ja lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on tosi hyvä.

Työntekijälle tarjotaan:
– Töitä 40h viikossa ja sopimus toistaiseksi voimassa
– Työt alkaa sopimuksen mukaan syys­ lokakuussa
– Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen mukaan
– Kuntosali
– Tosi hyvä työyhteisö

Lähetä hakemuksesi osoitteeseen [email protected]. Hakuaika päättyy 23.9. klo 12:00.

Loading...