Tiedotteet

Avoin työpaikka: Myyjä

Julkaistu 17.12.2018
Varusteleka Oy on armeijatavaran erikoisliike. Myymme mm. vaatteita, muita tekstiilejä ja kenkiä sekä uutena, että käytettynä. Toimimme yhdessä toimipisteessä Helsingin Konalassa. Noin 40% myynnistämme tulee myymälästä ja loput nettikaupasta.

Varusteleka etsii asiantuntevaa myyjää osaksi vahvaa ja ammattitaitoista myymälätiimiä. Sinun on oltava asiakaspalvelun ammattilainen ja omattava kokemusta myyntityöstä sekä harrastuneisuutta myymiimme tuotteisiin. Tarvitset myös sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa.

Jos olet tämän lisäksi: reippaalla työmoraalilla varustettu, tiiviissä työporukassa toimeen tuleva, rehti, elinikäinen oppija, ajoittaista taistelustressiä hyvin kestävä, asiakkaitansa omistautuneesti asiakaspalveleva ja ehtymättömän oma-aloitteinen - eli Varustelekan myyjän standardit täyttävä työntekijä, laita hakemus osoitteeseen [email protected]. Hakemuksen tulee sisältää CV. Panosta hakemukseesi - kerro kaikki olennainen, laita joku kaveri oikolukemaan hakemuksesi virheiden varalta ja lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on tosi hyvä.

Työntekijälle tarjotaan:
- Töitä 40h viikossa ja sopimus toistaiseksi voimassa
- Työt alkaa alkuvuodesta mahdollisimman pian
- Palkkaus kaupan alan työehtosopimuksen taulukkopalkan B2 mukaan (alkaen 1824,00€/kk ja kaupan alaa paremmat iltalisät)
- Kuntosali
- Hyvät vakuutukset sekä työterveydenhuolto
- Eeppiset henkilökuntahinnat myymistämme tuotteista
- Tosi hyvä työyhteisö

Hakuaika päättyy 2.1.2019 kello 21:00.
Loading...