Tiedotteet

Avoin työpaikka: Omatuotannon Panssarinyrkki (Product Manager)

Julkaistu 22.10.2018
Varusteleka etsii asiantuntevaa henkilöä täysipäiväiseksi osaksi vahvaa ja ammattitaitoista lekatiimiä. Haemme riveihimme taistelijaa, joka on tuotesuunnittelun ja tuoteryhmäjohtamisen ammattilainen erityisellä sotilas- ja eräilypainotuksella.

Tehtävä on Varustelekan omatuotannon puolella ja sisältää tuotekehitystä, valikoimasuunnittelua, hankintaa ja Särmä TST sekä Terävä -brändien kehittämistä. Tuotemerkit edustavat tinkimätöntä laatua ja suunnittelua vaativille käyttäjille.

Avaintehtäväalueet:
- Tuotekehitys ja -ylläpito Särmä TST ja Terävä -brändeille
- Valikoimasuunnittelu ja hinnoittelu
- Särmä TST ja Terävä -brändien myynti ja markkinointi yhteistyössä muiden tiimien kanssa
- Hankinta ja toimittajayhteistyö

Tehtävässä vaadittavat osaamisalueet:
- Tekninen osaaminen (tekstiilialan osaaminen ja kokemus)
- Intohimo sotilas- ja erävarusteisiin ja ymmärrys modernin taistelukentän vaatimuksista
- Materiaalituntemus; sota- ja erävarusteille oleellisten vaatimusten ymmärtäminen
- Kokemus yhteydenpidosta valmistajiin / alihankkijoihin
- Kaupallinen osaaminen ja näkemys
- Neuvottelutaidot
- Kokonaisuuksien hallinta
- Kielitaito: englanti

Työsuhde on vakituinen ja siihen sisältyy 40 h viikkotyöaika. Varustelekassa pidetään työntekijöistä hyvää huolta ja se näkyy mm. työsuhde-eduissa, joihin kuuluu uskomattomat henkilökuntahinnat, tavallista kattavammat vakuutukset sekä työterveydenhuolto. Näiden lisäksi työntekijöillämme on käytössä Varustelekan hyvätasoinen kuntosali sekä sauna ja mahdollisuus työsuhdefillariin.

Varusteleka on armeija- ja ulkoilutavaran erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin myymälässämme ja verkkokaupan avulla ympäri maailman. Myymme mm. vaatteita, varusteita ja kenkiä sekä uusina että käytettyinä. Valikomassamme panostamme vahvasti omiin brändeihimme. Kaikki toimintomme ovat samassa osoitteessa, missä työsi suorituspaikka tulee olemaan.

Jos sinulla on positiivinen asenne ja olet rehti sekä elinikäinen oppija, laita hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen [email protected]. Lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on kunnon hyvä.

Hakemusten vastaanotto päättyy 23.11.2018 klo 12:00 tai sitten kun sopiva henkilö on löytynyt. Työhaastattelut aloitamme välittömästi, joten älä jää arpomaan. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Loading...