Tiedotteet

Avoin työpaikka: Ostaja

Julkaistu 11.04.2014
Varusteleka etsii riveihinsä sisäänostajaa, jonka vastuulle napsahtaa suurimpien tavarantoimittajien tilaukset, tilaamisen kehittäminen, uusien tuotteiden ja toimittajien etsiminen sekä yhteistyö eri osastojen välillä.
  • hakuaika 1kk (hakuaika päättyy 11.5)
  • hoitaa tuotteiden tilaamisen isoimmilta tavarantoimittajilta
  • suomen ja englannin osaaminen kiitettävällä tasolla pakollista
  • saksan, ruotsin ja venäjän osaamisesta plussaa
  • tuotetuntemus tekstiileistä ja militariasta plussaa
  • työkokemusta ostajan työstä
  • ostamisen aktiivinen kehittäminen
  • työsuhteen aloitus ja palkkaus sopimuksen mukaan
Englannin osaaminen on edellytys tällä työlle, vaikka suurimmat toimittajat ovat pääsääntöisesti saksalaisia. Tästä johtuen saksan osaamisesta plussaa. Aikaisempi kokemus ostajan työstä ja kehittämisestä on hyvin suotavaa. Kaupallinen koulutus tuo lisäpisteitä.

Hakemukset sekä tiedustelut: [email protected]

Ammattinimike: Ostaja

Työtehtäviin kuuluu Varustelekan tuotevalikoiman sisäänostaminen, ostamisen ja tilaamisen kehittäminen ja tuoterekisterin ylläpito tiimin jäsenenä. Osa työstä menee oppimisen jälkeen rutiinilla: pidetään huolta, että Varustelekassa on tuotteita juuri oikea määrä juuri oikeaan aikaan, ja että tuotetta saadaan halvimmalla mahdollisella hinnalla. Hommiin kuuluu myös uusien tuotteiden ja mahdollisten toimittajien oma-aloitteinen löytäminen ja tuominen Varustelekan järjestelmään, missä on kova vastuu: edellytämme, että työntekijä ajan kanssa oppii kyvyn ymmärtää, millaiset tuotteet sopivat valikoimaamme. Hakijan tulee myös ymmärtää hinnoittelun perusteita. Kovaa hommaa, joka onnistuu vain, jos asia kiinnostaa niin paljon, että työnteosta tykkää.

Työ on istumatyötä näytön ääressä ja edellyttää taulukkolaskentaohjelman ja Varustelekan toiminnanohjausjärjestelmän hallintaa. Iso osa toimittajien tuotetiedoista on saksaksi, mutta sitä oppii kyllä ymmärtämään auttavasti, vaikkei kieltä osaisi. Ennakkokiinnostus Varustelekan tuotevalikoimien tuotteisiin on luonnollisesti plussaa, jos hakija ei ennakkoon tunne niitä, pitää motivaatiota olla melkoisen tuotevalikoiman opetteluun ja niiden ominaisuuksien ymmärtämiseen. Toimittajiin pidetään yhteyttä englanniksi (tai saksaksi, jos kielitaito löytyy), talon sisäinen kieli on suomi. Varusteleka tarjoaa pitkän ja perusteellisen perehdytyksen hommiin, rennon työyhteisön ja mahdollisuuden kehittyä tehtävässä.


Loading...