Tiedotteet

Avoin työpaikka: Ostaja

Julkaistu 10.09.2017
Varusteleka on armeija- ja ulkoilutavaran erikoisliike. Palvelemme asiakkaitamme Helsingin myymälässämme ja verkkokaupan kautta ympäri maailman. Myymme mm. vaatteita, varusteita ja kenkiä sekä uutena, että käytettynä. Noin 35 % myynnistämme tulee myymälästä ja loput nettikaupasta. Tiloissamme on myös anniskeluravintola Sotima.

Varusteleka etsii asiantuntevaa täysipäiväistä henkilöä osaksi vahvaa ja ammattitaitoista lekatiimiä. Haemme riveihimme taistelijaa joka on hankinnan ja valikoimanhallinnan ammattilainen. Lisäksi hakijalta toivotaan asiantuntemusta alamme tuotteisiin.

Työtehtävä pitää sisällään mm seuraavaa:
- Yrityksen strategian toteuttaminen omalla vastuualueella.
- Yrityksen ja tiimin tavoitteiden saavuttaminen omalla vastuualueella.
- Tuoteryhmäjohtaminen kokonaisuudessaan: valikoiman hallinta, hinnoittelu, markkinoinnin tuotteistus, esillepanojen määrittely sekä tavaroiden tilaaminen
- Neuvottelut tavarantoimittajien kanssa sekä tavarantoimittajasuhteiden kehittäminen.
- Yhteistoiminta muiden tiimien kanssa yrityksen strategian mukaisesti.

Edellytämme sinulta:
- Soveltuvaa koulutusta.
- Työkokemusta ostajana, tuotepäällikkönä tai vastaavana vähittäiskaupassa. Mieluiten ulkoilu- ja vapaa-aika, vaatetus tai työkalut tuoteryhmissä.
- Kaupallista ja analyyttistä ajattelutapaa. Hallitset numerot erinomaisesti ja pystyt hyödyntämään dataa valikoimatyössä, hinnoittelussa, esillepanossa ja kampanjoinnissa.
- Sinulla on näyttöä tuoteryhmäjohtamisesta käytännössä
- Hyvät yhteistyötaidot. Pystyt kehittämään tavarantoimittajasuhteita ja olet tarvittaessa tiukka neuvottelija.

Työsuhde on vakituinen ja siihen sisältyy 40h viikkotyöaika. Varustelekassa pidetään työntekijöistä hyvää huolta ja se näkyy mm hyvissä työsuhde-eduissa joihin kuuluu uskomattomat henkilökuntahinnat, tavallista kattavammat vakuutukset sekä työterveydenhuolto. Näiden lisäksi työntekijöillämme on käytössä Varustelekan hyvin varusteltu kuntosali sekä mahdollinen työsuhdepolkupyörä.

Jos siis olet positiivisen asenteen omaava, reippaalla työmoraalilla varustettu, tiiviissä työporukassa toimeen tuleva, rehti, elinikäinen oppija, ajoittaista taistelustressiä hyvin kestävä ja asiakkaitansa omistautuneesti palveleva- eli Varustelekan työntekijän standardit täyttävä henkilö, laita hakemus CV:n ja palkkatoiveen kera osoitteeseen [email protected]. Lähetä se meille sellaisessa tiedostomuodossa, jonka saa auki - PDF on kunnon hyvä.

Hakujen vastaanotto päättyy 29.9.2017 klo 12:00, jonka jälkeen haastattelemme hakijoista parhaimmiston. Työt alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.
Loading...