Tiedotteet

Avustuskeräys Nepaliin

Julkaistu 11.05.2015
Noi meidän naapurin tyypit viritti Madventuresin jätkien kanssa keräyksen jeesatakseen nepalilaisia. Me aateltiin jelppiä kanssa. Meillä on jo läjä tavaraa sivussa, mutta jos haluat lahjoittaa ehjän ja toimivan erävarusteesi apua tarvitseville, meille saa lähettää telttoja ja makuupusseja.

Tuo makuupussi tai teltta meille myymälään tai lähetä se meille asiakaspalautuksena Postin tai Matkahuollon kautta. Jälkimmäinen onnistuu meidän maksamilla postikuluilla niin, että paketoit esineen kuljetuksenkestäväksi, marssit toimipisteelle ja pyydät saada lähettää asiakaspalautuksen Varustelekalle. Loppuhomma hoituu paikan päällä. Mukaan pakettiin olis kiva saada lappu, että tämä kuuluu sinne Nepaliin, niin nopeutuu homma täällä meidän päässä.

Tehdään kanssa niin, että jokaista meille lähetettyä telttaa tai makuupussia vastaan me laitetaan meidän puolesta teltta tai makuupussi myös matkaan. Kamaa lähtee siis vähintään tuplamäärä siitä, mitä meille tuodaan.

Avustuksen ensimmäisen erän perille viennistä ja oikeisiin käsiin pääsyä vahtii toi meidän maailmanmatkaajamme Arman. Loput työnnetään matkaan Rikun ja kumppanien järkkäämiä kanavia pitkin.
Loading...