Tiedotteet

Helikonilta kamaa

Julkaistu 24.02.2010
Varusteleka on aloittanut puolalaisen Helikonin tuotteiden maahantuonnin. Helikonilla on hintaan nähden käsittämättömän hyvä laatu - sen tuotteissa ei ole kerrassaan mitään valittamista, mutta suurin ihmeellisyys on hinta - nää on tosi halpoja. Laatu on yhtä hyvää kuin amerikkalaisilla huippuvalmistajilla, mutta koska nimi ei ole muodikas eikä tavara tule välikäsien kautta, saadaan aikaan sama yhtälö, kuin käytetyssä tavarassa - PAREMPAA TAVARAA HALVEMMALLA.

Camogromin makeuden jälkeen olemme ottaneet valikoimaan SFU-maastopuvun muissakin väreissä. SFU-puku on vähänniinkuin ACU, eli BDU:n tapaan kevyt kaikensään puku mutta paljon hassuja taskuja, sisäänrakennettua polvaripaikkaa ja sellasta. ACUun verrattuna SFUlla on yksi iso valtti: ne on paaaljon paremman näköset päällä, ainakin housut. Kangas on 50/50 NyCo Ripstop, mikä on erinomainen kompromissi mukavuuden ja kestävyyden välillä kaikkeen käyttöön.

Softshell-rintamalla Helikonin tuotteet syrjäyttävät MFH:n - saatavuus on näissä parempi ja laatu on taattu - Helikonin kama on tehty yhtä hyvin kuin aidot jenkkiarmeijan vetimet. Sääli, ettei kokonaista Softshell-pukua saa vihreänä tai Woodlandina, koska se nyt vaan olis Juuri Se Oikea maastopuku Suomen keleihin kesähelteet poislukien. Pikku vinkkinä MFH:ta lähtee nyt halvalla - eivät nekään huonoja ole (ei me niitä muuten myytäis), eikä varsinkaan jos niitä saa puoleen hintaan!

Loading...