Tiedotteet

Huomio kaikenkarvaiset kenobiitit ja nojatuolirambot: lokakuu on tökköä täynnä!

Julkaistu 30.09.2011
Varusteleka on jo jonkin aikaa ylpeänä kantanut astetta epäilyttävämmän elokuvataiteen soihtua, ja nyt saavutetaan visvaisuuden ultimaattinen kulminaatio: TÖKKÖ -kuukausi. Vuosittaisen Night Visions Maximum Halloween -elokuvafestivaalin kunniaksi tarjonnastamme löytyy vain ja ainoastaan lokakuun ajan seitsemän aikaisempina vuosina esitettyä elokuvaa. Niistä (lähes) kaikki ovat Japanista, tuosta tämän päivän 70-luvun Italiasta, jossa terve järki ei ole koskaan ollut esteenä suurille visioille. Näiden teosten äärellä mieli antautuu ja suoli rentoutuu. Nippon Banzai!

Night Visions on kahdesti vuoden aikana Helsingissä tapahtuva elokuvafestivaali, jonka tarjonta koostuu pääosin genre-elokuvista, niin uusista kuin vanhoista, jokaisesta maailman kolkasta. Varustelekan miehistö voi vuosien kokemuksen perusteella taata, että kyseessä on aivan tolkuttoman hieno tapahtuma, josta ei fanaatikkojen kannata jättää väliin. Järjestäjien omien sanojen mukaisesti:

”Suomen suurin ja kaunein kauhu-, fantasia- ja kulttielokuvafestivaali Night Visions järisyttää pääkaupungin perustuksia ennennäkemättömällä voimalla lokakuussa 2011. Viiden päivän mittaiseksi venähtävä tapahtuma on järeämpi kuin koskaan aiemmin: ohjelmisto on koko Night Visionsin yli 14-vuotisen historian laajin, monipuolisin ja sisällöltään painavin. Festivaali levittäytyy myös perinteisen pääkallonpaikkansa elokuvateatteri Maximin ulkopuolelle uusilla ja yllättävillä tavoilla.”

http://www.nightvisions.info/
Loading...