Tiedotteet

M05RES -hyväksyntä & Operaatio Pukujen Merkkaus

Julkaistu 13.06.2017
Kuten aiemmin mainittiin Varustelekan intin mallin mukaisesti tehdyt M05-vaatteet, Särmä TST M05 maastohousut ja -takki, ovat saaneet M05RES-hyväksynnän. Tämä kuitenkin vaatii sen, että vaatteessa tulee olla erikseen M05RES-hyväksynnän näyttävä lappu kiinni. Kaikki varastossamme nyt olevat kappaleet ovat merkitty ja käytettävissä reserviläistoiminnassa valtion jakamien varusteiden rinnalla. Jos et tule kyseisiä vaatteita käyttämään Valtion harjoituksissa, ei merkintä ole missään määrin pakollinen.

Huom! Tämä koskee ainoastaa seuraavia kahta vaatekappaletta:

Särmä TST M05 Maastotakki

Särmä TST M05 Maastohousut

Jos kuitenkin olet aiemmin tilannut nämä vaatekappaleet ja kaipaat niihin M05RES-lapun, hoidamme tämän puolestasi veloituksetta. Homma menee näin:

Palautus postitse:
1. Pakkaa Särmä TST M05 maastohousut ja/tai -takki postinkestävään pakettiin.
2. Kirjoita paperille selkeästi ja isoin kirjaimin teksti “M05RES” sekä yhteystietosi: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti (tietoja käytetään vain M05RES-operaation onnistumiseen)
3. Laita paperi samaan pakettiin maastohousujen- ja/tai takin kanssa.
4. Vie paketti Postin tai Matkahuollon pisteeseen ja kerro, että tässä olis Varustelekalle palautus. Palautus on ilmaista.

Palautus myymälään:
1. Viikkaa Särmä TST M05 maastohousut ja/tai -takki kasaan.
2. Kirjoita paperille selkeästi ja isoin kirjaimin teksti “M05RES” sekä yhteystietosi: Nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköposti (tietoja käytetään vain M05RES-operaation onnistumiseen)
3. Laita paperi samaan pinkkaan maastohousujen- ja/tai takin kanssa.
4. Tuo vaatepinkka Varustelekan myymälään, ojenna pinkka myyjällemme ja kerro, että kyseessä on M05RES-merkin ompelupalautus. RES-merkityt tuotteet palautuvat sinulle postitse.

Teethän palautuksen viimeistään 12.7.2017 mennessä!

Meidän päässä operaatio etenee näin:

Heinäkuun alussa aloitamme lappujen ompelun saapuneisiin pukuihin saapumisjärjestyksessä. Kerran viikossa lähetämme postitse tulleet valmiit puvut takaisin omistajilleen. Pitääksemme homman yksinkertaisena lähetämme kaikki paketit Postitse asiakasta lähimpään Postin toimipisteeseen. Näin myös myymälään tuotujen pukujen kohdalla.

Tavoitteenamme on saada kaikki puvut elokuun loppuun mennessä ommeltua ja lähetettyä takaisin omistajilleen.

Jos tulee hätä käteen tai peukalo vaeltelee suuhun, niin kysy rohkeasti apua: [email protected]

Loading...