Tiedotteet

Me nostetaan hintoja

Julkaistu 15.03.2022
Pitkään ollaan tätä kivuliasta operaatiota penätty, mutta nyt on aika vain repäistä laastari irti: Tullaan nostamaan omatuotannon tuotteiden hintoja 5-15 % tuotteesta riippuen. Joihinkin tuotteisiin korotus ei kajoa, mutta suurimpaan osaan kyllä. Hinnankorotus koskee Särmä, Särmä TST, Terävä ja Jämä -brändien tuotteita.

"Ahneet paskat!"

Oltaispa, mutta ei. Pandemia, ja vielä päälle vallitseva tilanne Ukrainassa, on saanut maailmankirjat vähintäänkin sekaisin. Paine korottaa hintoja tulee aivan suoraan raaka-aineiden, pakkausmateriaalien, sekä rahtikustannusten poskettomasta noususta. Tähän yhtälöön kun lisätään vielä niiden tuotteiden tuotannon siirto Kiinasta Eurooppaan, jotka siellä vielä meidän toimesta valikoimaamme valmistetaan, on sanomattakin selvää että hinta nousee jo pelkästään täkäläisen palkkatason johdosta.

MUTTA!

Laastarissa on jähmettynyt liima. Jotta shokki ei olisi liian suuri, käännämme kytkintä vasta maanantaina 4.4. Aikaa hamstrata tämänhetkisestä omatuotannon valikoimasta, nykyisillä hinnoilla, on siis lähes kolme viikkoa, joten jos jokin artikkeli toivelistallasi on keikkunut, tilaa se. Hinnat ei tästä ainakaan tule halpenemaan.
1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...