Tiedotteet

Miesmalleja RIVO II -lehden kuvauksiin !

Julkaistu 18.09.2015
Taitelijat tekee pornolehteä taas. Sitä lehteä, johon meillä oli fanikilpailu viime vuonna, ja joka myytiin ihan heti loppuun. Tällä kertaa tulossa olis RIVO Magazine II, eli kakkosnumero, eli.. no, kyl te tajuutte.

Meidän haku on nyt hyvin spesifistä. Koska kakkonen, me haluttais reenactoida Tom of Finlandin upeita taideteoksia. Me haetaankin nyt siis miesparia, ja mielellään sellasia lihaksikkaita machoja, mitä Tomppa piirteli. Teemana olis “maaseudun tulevaisuus”, ja toive olis päästä näkemään nahkapussihousuihin pukeutuneen Kaken seikkailuja. Ei ole pakko nussia oikeasti, mutta tarkoitus olis kyllä päästä kattomaan kulleja ja perseitä. Kuvista ei tule muuta palkkiota kuin osallistumisen ilo ja kuvat omaan vapaaseen käyttöön.

Eli jos olet olet miehekäs homomies, tai ainakin täysin valmis esiintymään sellaisena, ja sulla on poikaystävä tai muuten vaan kaveri samassa valmiudessa, lähettäkää hakemuksia kuvan kera osoitteeseen [email protected] ! Aikaa osallistua olis 27.9. eli ensi viikon loppuun asti ja kuvat otetaan mahdollisimman nopealla aikataululla.

Rivo II tulee myös meille ennakkomyyntiin, jos vaikka tällä kertaa osattais ottaa riittävän iso painos. Kakkosnumero on oikein nykyaikainen “kaikki käy”-setti, eli sisältää miehiä ja naisia miesten ja naisten kanssa, tekstiä, kuvia ja taidetta. Stay tuned!
Loading...