Tiedotteet

Päivitimme asiakaspalautusehdot reilummiksi

Julkaistu 28.01.2016
Me ollaan salaa oltu paljon reilumpia asiakaspalautusten suhteen, kuin mitä me ollaan kerrottu - ajateltiin tavallaan, että yllättyvätpähän sitten positiivisesti. Sitten jossain vaiheessa me tajuttiin, että onhan se aika tyhmää salailla tätä.

Muutettiin nyt sit meidän asiakaspalautusohjeita aika lailla - otettiin pois kaikenlaiset kiellot ja pelottelut, ja pistettiin saman tien tota palautusaikaakin 100 päivään. Ja joo, se asiakaspalauttaminen on vieläkin ilmaista.

Me edelleen toivotaan, että jengi pitää palautettavat tavarat myyntikuntoisina, ja toivotaan tosi paljon, ettei porukka esim. kävelis kengillä ulkona. Silti jos otit kengät käyttöön, kävelit niillä kuukauden ja oot ihan varma, että nää ei nyt kuitenkaan oo sitä mitä me luvattiin, niin totta helvetissä me annetaan niistä rahat takas.

Ja jos se palautettava asia taas on meiltä ostettu, myyntikuntoinen ja edelleen meillä myynnissä, niin saa se olla vaikka kaks vuotta sitten ostettu, kyllä me se tänne otetaan, eli sinänsä se satakin päivää on vähän viitteellinen, mutta toistaalta kyllä nyt yleensä siinä ajassa pitäis tietää, tykkääkö vai ei..

Ja joo, me tiedetään, että on leegio kusipäitä, jotka tulee käyttää tätä järjestelmää väärin. Kelattiin kuitenkin, että niiden meidän oikeasti kivojen asiakkaiden etu on sen hinnan arvoinen.

Noin 10% meiltä tilatuista asioista tulee takas, ja me tosi paljon haluttais tätä lukua pienemmäks. Kelattiin kuitenkin, että siihen ratkaisu nyt ei oo ainakaan palauttamisen hankaloittaminen, enemmän me koitetaan vielä enemmän tehdä duunia sen eteen, että jengille ei tuu meidän kuvien ja kuvausten jälkeen enää mitään yllätyksenä. Uus verkkokauppa täs julkaistaan lähiaikoina, ja sen myötä voidaan viimein tehdä semmonen hyvä järjestelmä, joka arvaa vaatteiden koot sulle valmiiksi.

Jatkakaa.
Loading...