Tiedotteet

Postikulut palaavat helmikuussa, vielä on aikaa tilata ilman!

Julkaistu 17.01.2012
Viime vuos myytiin ilman postikuluja. Ideana oli kokeilla, että jos me otetaan postikulut pois, ehkä kokonaismyynti kasvais niin paljon, että me ei otettaiskaan niitä takkiin, vaan kaikki voittais.

Toimi aluks, sitten ei enää toiminutkaan. Tilauspiikki laski, ja sen sijaan ihmisille tuli tavaks tilata tosi halpoja tuotteita ihan vähän kerralla, sillai, että etenkin loppua kohden meillä oli kokoajan tosi paljon semmosia tilauksia, jotka olivat tappiollisia jo ennenkuin lasketaan keräilyyn ja pakkaukseen menevä työ.

Vaihtoehtona tässä vaiheessa oli joko sisällyttää halpojen tuotteiden hintaan postimaksua, lopettaa halpojen tuotteiden (esimerkiks Scho-Ka-Kolan) myynti tai sitten ihan vaan velottaa niistä postimaksuista. Koska me ajatellaan, että reiluinta on maksaa siitä mitä tilaa, me otetaan nyt sit postimaksut takaisin. Ollaan kuitenkin niin hienoja ihmisiä, ettei me pyydetä postimaksusta ihan niin paljoa kuin vaikkapa Itella - jatkossa kirjeen lähettäminen maksaa 2 euroa, paketti 4 euroa. Koskee sekä Matkahuoltoa että Itellaa. Ulkomaille tottakai enemmän.

Nyt olis sit vielä koko loppu tammikuu aikaa tilata ilman postimaksuja, joten mars tilaamaan siitä!
Loading...