Tiedotteet

Sähkökatko ja ilmaista Vita-Colaa!

Julkaistu 06.02.2012
Huomenna tiistaina 7.2. joku vekkuli setä tulee tekemään sähköremppaa varastolle. Tämä tarkoittaa sitä, että puolet lekasta saattaa olla pimeänä muutaman tunnin kello kahdestatoista eteenpäin. Tämä saattaa vaikuttaa myös hieman tilausten käsittelyyn, asiakaspalveluun sekä myymälämyyntiin.


Ilmaista Vita-Colaa!

Saksalainen lähetti aika tiukalla vanhenemispäivämäärällä varustettua Vita-Colaa meille. Tarkoittaa sitä, että nyt meillä on kolmisensataa pulloa kohta vanhenevaa litkua täällä varastossa. Toisin kuin ruokamarketit, päätettiin me päästä pulloista eroon sillai, että te voitatte; jokaisen myymäläoston yhteydessä saat puolen litran pullon Vita-Colaa ilmaiseksi mukaan! Tarkoittaa sitä, että yksi pullo per osto. Käytämme tässä muuten omaa harkintakykyämme, eli nokkelat lapset ja lapsenmieliset voivat jo unohtaa vekkulit temppunsa heti kättelyssä. Jakelu toimii tämän viikon ajan (6-11.2.), sitten pistetään pullot pussiin ja pussi Siperiaan.

Lappusten mukaan käyttöikä näissä menee umpeen joskus helmikuun puolivälin jälkeen, joten virallista lipittämisaikaa on vielä jäljellä. Raggarit juovat vielä sen jälkeenkin, mutta tätä emme voi suositella. Raggareista tulikin mieleen, kantsii Finnish Metal Expossa tulla vielä ihmettelemään myyntipaikkaamme, voi tuurilla olla lisää ilmaista Vita-Colaa jaettavaksi.
Loading...