Tiedotteet

Varusteleka Femmagaalassa 3.3.

Julkaistu 24.02.2017
Päädyttiin sattumalta Femmagaalan pääyhteistyökumppaniksi, kunnon hyvä! Merkitse itsesi Femmagaalan viralliseen Facebook-eventtiin!

Femmagaala pähkinän kuoressa: "Musiikkialan Femmagaala-palkinnot jaetaan jälleen maaliskuussa. Tällä kertaa palkintokategorioissa ruoditaan mm. musiikkialan viihdyttävintä tapahtumaketjua sekä sitä, kuka on ollut Suomen vientivaltti ALMAn – anteeksi, Herran vuonna 2016. Gaalan työryhmä on jo vuosia valinnut musaskenen merkittävimpiä ilmiöitä, artisteja sekä muita kunnian ansaitsevia. Myös Turmion Kätilöt on palkittu useaan otteeseen. Tämäkään vuosi ei tee poikkeusta toimintatapoihin. Palkinnot jaetaan tuttuun tapaan niin vittuilun, ylistyksen kuin kunnioituksenkin kautta: POPCORNI-FEMMA-kategoriassa sukelletaan muun muassa somebiiffien ja videokuvausten maailmaan, kun taas SELVIYTYJÄ-FEMMA jaetaan taholle, joka on myllerrysten jälkeenkin selvinnyt kuivin jaloin muutoksista. Tosin alaston ja märkä (ja märkyyttä aiheuttava) Pete Parkkonen valitsi täysin toisenlaisen selvitymiskeinon päästäkseen ehdolle. Totuttuun tapaan FEMMA-FEMMA on tänäkin vuonna se kirkkain kruunu(majoneesi), jota voittaja voi muistella kiikkustuolissa nuorisolle. Katso kategoriat ja ehdokkaat alta. Vuoden 2017 tapahtumassa esiintyvät Teksti-TV 666, Töölön Ketterä ja Mara Balls. Huom! Jokainen yhtye heittää täyspitkät keikat!"

Yleisöäänestykseen voi osallistua Femmagaalan kilpailusivulta.

Palkintoina:
2 x 100€ Varustelekan lahjakorttia
10 x Onnibus.com-bussimatkaa
5 x vapaalippua Nosturin keikkoihin
3 x Soundi-lehden vuosikertaa
3 x Rumba-lehden vuosikertaa

FemmanGaljat Sotimassa 3.3.

Meillä olis Femmagaalan varjobileiden varjobileet ja etkojen etkot myymälässä samana päivänä!

Takataskusta löytyi laajennettu lupa anniskelualueelle, ja hitto, kyllähän me nyt myymälässä kekkerit pistetään pystyyn. Paikalla live-musaa, FemmanGaljoja ja mahdollisuus voittaa 2 x 2 lippua itse Femmagaalaan.

Lisätietoa ohjelmasta ja aikataulusta FemmanGaljat-eventistä. Tämä siis täällä meidän myymälässämme.
Loading...