Tiedotteet

Varustelekan COVID-19 tilannekatsaus

Julkaistu 09.10.2020
COVID-19 leviämistilanne on elänyt viime viikkoina Suomessa ja sen vaikutukset näkyvät myös Varustelekalla. Lähtökohtaisesti noudatamme THL:n ja Kaupan Liiton suosituksia.

Varustelekan myymälä ja Sotima palvelee tällä hetkellä normaalisti. Mieti kuitenkin, olisiko fiksumpaa pysyä kotona ja tilata kamat postitse. Jos tulet paikalle, niin meidän jengillä saattaa olla suojakäsineitä, maskeja ja Stalkerista tuttuja kokovartalokumipukuja päällä. Vaikka suositukset puhuvatkin metrin turvaväleistä, niin suomalaisina me ei välttämättä tulla edes niin lähelle.

Myymälään saapuvilta asiakkailta toivoisimme epävirallisen "NAKED" -muistisääntömme huomioimista:

Nenä- ja suusuojat! Näillä on oikeasti vaikutusta tartuntojen todennäköisyyden vähentäjinä. Käyttäkää häpeilemättä, mutta ottakaa myös selvää miten näitä käytetään oikein. Jopa ihan vaan huivista kasvoilla on vähän apua.

Aivastelu ja yskiminen! Älä lähde mihinkään ihmisten ilmoille pärskimään. Jos myymälään päästyäsi kuitenkin alkaa nenää kutittaa, peitä nenä ja suu hihalla. Omalla hihallasi.

Kertakäyttöhanskat! Virukset elävät erilaisilla pinnoilla pitkäänkin. Nitriilikäsineitä käyttämällä tartuntariski pienenee, kunhan riisut hanskat kääntäen ne samalla nurin ja heität roskiin.

Etäisyys! Kuvittele, että olet unohtanut pestä hampaat ja käydä suihkussa viikon ajan ja haluat piilottaa sen muilta.

Desinfiointi! Vaikka saippua on se tehokkain koronaviruksen tuhoaja, on käsidesin käyttö hyvä lisä. Tätä on meillä tarjolla heti myymälän sisääntulon yhteydessä. Linjasto aloitetaan siis käsidesillä, ulkoisesti ei sisäisesti.

Asiakaspalvelu ja tilausten viive

Meidän asiakaspalvelu on yhä hengissä ja palvelee teitä mielellään. Varastossakin sykitään kovaa, mutta Covidin takia venyneen ohjelmistoprojektin vuoksi muutama pullonkaula on aiheuttanut harmia. Tilauksien käsittelyssä onkin ollut nyt useamman viikon ajan ruuhkaa, jonka vuoksi tilaukset lähtevät parin päivän viiveellä normaalista. Ohjelmistoprojekti alkaa kuitenkin olemaan pian maalissa, joten kohta laitetaan Turbo Lover soimaan ja kasvanut pakettimäärä liikkuu entistäkin nopeammin ulos talosta.


Loading...