Tiedotteet

Varustelekan Pikkujoulut & Gerber Launch 2.12.2016 kello 10-20

Julkaistu 23.11.2016
Se olis kuulkaas kaksi kärpästä yhdellä iskulla, pikkujoulut ja Gerber launch!

Otetaan Gerberin mustia työkaluja meidän valikoimaan ja kyseisenä päivänä olisikin meidän myymälässä taas pientä juhlahumun tynkää tarjolla.

Käy ilmoittautumassa eventtiin tästä!

GERBER LAUNCH

Paikalta löytyy Gerberin uudet tuotteet ja esittelijät, luonnollisesti. Työkaluja pääsee räpläämään ja hipelöimään, ehkä myös testaamaan lähes tulkoon tositoimissa. Asiantuntijat kertoo, että mikä tekee näistä työkaluista juuri sen. Tällä kertaa ei tartte juoda omaa pissaa, näissä kaluissa ei nimittäin ole oranssia kahvaa, vaan ovat suunniteltu suurimmaksi osaksi armeijakäyttöön.

PIKKUJOULUT SOTIMASSA / MYYMÄLÄSSÄ

Taas ilmasta glögiä? No juujuu! Isänpäivänä glögit vähän niin kun lipsahti vahingossa tiskille, vaikka piti olla vasta tällä päivämäärällä. Glögin kylkeen myös ne kuuluisat ilmaiset piparit, vaikka joku aiemmin jo huuteli, ettei semmoisia ole.

Sotima tarjoilee virvoikkeita, joista toki joutuu muutaman kultadublonin maksamaan, mutta ei meidän erikoisoluet kyllä hinnalla ole pilattu millään mittapuulla. Glögiin saa myös terästyksen, jos siltä tuntuu.

Speciality: Ruosniemen Panimon Olutparoni Kalija 3€

Paikalla elävää musiikkia, eli pieni pumppu renkuttaa irkkumusaa ja muita rokahtavia sulosointuja loppuillasta.

Kuivalihakundi löytyy myös paikalta maistattamassa lihojaan. Jos hyvin käy, niin maistatuksessa on myös uutuus: Kanajerkky.

Tapahtuma on ikärajaton ja kahvilabaarimme Sotima tarjoilee myös luomulimppareita, kahvia ja teetä.

ARVONTA!

Kaikkien kesken jotka kirjoittavat päivästä palautetta, oli se sitten risuja tai ruusuja, kunhan se on rakentavaa, arvotaan Gerberin tuotepalkintoja.

Olkaa kuulolla, saatetaan keksiä vielä jotain temppuja tälle päivälle.
Loading...