Tiedotteet

Varustelekan valokuvakilpailu

Julkaistu 03.02.2014

Heippa hei, höpönassut! Varusteleka järkkää taas kuuluisan valokuvakilpailunsa, jota kaikki kunnianhimoiset fotografistit ovat odottaneet pimiöidensä punahämyissä jo yli kolme vuotta. Keitelkää kehitysnesteenne valmiiksi, sillä kilpailu alkaa nyt!

Kuvien teemaksi valitsimme jaloviinapäissämme sodan ja rakkauden, sillä niinhän ne humalaisetkin tekevät: ensin räyhätään ja sitten pussataan. Teemaa saa soveltaa parhaaksi näkemällään tavalla, mutta kannattaa huomioida, että kuvat julkaistaan Facebookissa. Facebookkiin mahdollisesti sopimattomat kuvat sensuroidaan ja julkaistaan kaikessa kauheudessaan Alasimessa (http://alasin.varusteleka.fi).

Raatimme tuomitsee kuvat mielivaltaisesti teeman noudattamisen, idean ja teknisen toteutuksen mukaan. Kuvan tulee olla valokuva, mutta kuvankäsittely ja rankkakin manipulaatio on sallittu.

Julkaisemme viisi parasta lahjakortin arvoista kuvaa sekä enintään 15 kunniamaininnan arvoista kuvaa 16.4.2014 mennessä. Tämän jälkeen, koska yhteisöllisyys, saatte tekin valita näiden kuvien joukosta yleisön suosikin raatimme esivalitsemista kuvista. Yleisön suosikin äänestäminen tapahtuu likettämällä ja siihen on aikaa julkaisun jälkeen noin yksi viikko.

Edellisen valokuvakilpailun tuotoksia voi käydä katsomassa Alasimessa - Varustelekan kuvakilpailu 2010.

Kuva:
- Teema on sota ja rakkaus
- Itse ottama valokuva, jota saa käsitellä parhaaksi näkemällään tavalla.
- Yksi kuva per taistelija.
- Maksimissaan 2 Mt kuvatiedosto ja lisäksi kuvan pitää olla lyhyeltä sivultaan vähintään 600 pikseliä ja enintään 1280 pikseliä.
- Kilpailukuvalle saa antaa nimen sekä myös halutessaan lyhyen kuvauksen.
- Osallistuminen sähköpostitse [email protected], otsikolla Varustelekan valokuvauskilpailu

Aikataulu:
- Osallistumisaika 3.2-31.3.2014. Kilpailuajan jälkeen tulleita kuvia ei oteta huomioon.
- Viisi voittajakuvaa ja enintään 15 raadin suosikkia julkaistaan 16.4.2014 mennessä.
- Yleisön suosikkia saa äänestää yhden viikon ajan kuvien julkistamisen jälkeen.
- Kaikkii voittajiin ollaan yhteydessä 25.4.2014 mennessä sähköpostitse.

Palkinnot:
- Paras kuva, 200 € lahjakortti
- 2. ja 3. sija 100 € lahjakortit
- 4. ja 5. sija 50 € lahjakortit
- Yleisön suosikki 200 € lahjakortti

Ehdot:
- Kuvat julkaistaan Facebookissa, eli kuvien kannattaa olla Facebookin kuvasääntöjen mukaisia. Mikäli kuva ei mielestämme sovi Facebookkiin, sensuroimme sitä ja julkaisemme sen Alasimessa.
- Kuvan yhteydessä julkaistaan kuvaajan nimi, sekä mahdollinen kuvan nimi ja kuvausteksti. Saatamme muokata tekstejä mikäli näemme tarvetta. Mikäli näin teemme, kerromme siitä kuvaustekstin yhteydessä.
- Varusteleka saa kuviin täydet käyttöoikeudet, mutta kuvaajien nimet ilmoitetaan aina kuvien esittämisen yhteydessä.
- Ainoastaan [email protected] sähköpostiosoitteeseen lähetyt kuvat osallistuvat kilpailuun, vain yksi kuva per taistelija.
Loading...