Eeppinen Markkinalauantai 7

Eeppinen Markkinalauantai 7


Varustelekan pari kertaa vuodessa järjestämä uskomaton supertapahtuma on täällä taas! Laajennamme myymälää varaston puolelle ja sään salliessa uloskin, annamme kaikesta 15 pinnaa alennusta ja muutamista tuotteista vähän enemmän. Karnevaalihumua tuo tossa oikealla mainittu oheistoiminta ja tietysti se, että nyt on harvinaislaatuinen mahdollisuus saada sitä parempaa tavaraa vielä tavallistakin halvemmalla.

Erikoisalennukset


Erikoisalennusten valikoima on aikamoinen - tule ajoissa paikalle. Nämä tarjoukset ovat voimassa vain myymälässä 12.4. klo 10-18.

Vuokratavara-holokausti


Lastauslaiturilla on eeppinen vuokratavara-holokausti. Vuokraus-osastollemme on kertynyt massiivinen määrä tavaraa, jota nyt myydään pois naurettavaan hintaan. Mukana on ainakin joitain mantteleita, uniformutakkeja ja uniformuhousuja sekä muuta lajittelematonta pikkusälää. Ainakin Neuvostoliitto ja Suomi ovat edustettuna. Kamaa on niin paljon, ettei olla itsekään ihan varmoja, että mitä kaikkea sieltä löytyy, joten ei kannata kysellä joidenkin yksittäisten kamojen perään vaan tulla reilusti penkomaan. Haluamme tavarasta niin poskettomasti eroon, että nämäkin ovat 15% alennuksessa, ja mikäli tauhkaa on vielä klo 1500 jäljellä, lykätään kaikki 25% alennukseen.

Sekaannusten välttämiseksi on vuokratavaralle omat kassapisteensä lastauslaiturin molemmilla sisäänkäynneillä. Vuokra-tuotteet voi maksaa ainoastaan näillä pisteillä, ei siis peruskassoilla. Tervetuloa penkomaan.

Normaalihintaiset tuotteet -15 %


Alennus voimassa 12.4.2014 ainoastaan myymälässä, - kaikista normaalihintaisista tuotteista 15 % alennusta! Tää on se useimmille kaikkein tärkein syy tulla paikalle!

Ja jos paikalle ei pääse tai on muuten vain valmis riskeeraamaan juuri sen haluamansa tuotteen loppumisen varastosta, siirtyy alennus verkkokauppaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, keskiyöllä, jolloin annamme verkkokaupassa kaikista normaalihintaisista tuotteista 15 % alennuksen. Tämä hinnanalennus on voimassa 13.-14.4.2014 ja ainoastaan verkkokaupassa.

Koska alennusta annetaan jo, lisäalennuksia ei tipu - kantasikakortit ja muut hintaa alentavat edut eivät ole käytössä Eeppisen aikana. Hinnanalennus ei koske lahjakortteja, vuokratuotteita ja palveluita, koska jotain järkeä hei, mutta ei hätää, kyllä noilla ihan fyysisillä tavaroilla mällää jo pitkälle.

Kuvia aikaisemmista Eeppisistä Markkinalauantaista


Oheistoiminta


Soppatykkimies

Ihan niinkuin intissä, eli ilmaiset safkat, mutta vaan ensimmäiseksi ehtiville. Aikaisemmista markkinalauantaista tuttu soppatykkimies jakaa ilmaista hernekeittoa, näkkileipää, mehua ja kahvia 500:lle ensimmäiselle nälkäiselle ihmisolennolle! Valitettavasti toisin kuin intissä, tässä soppatykissä eivät spadet ole kylpeneet, eikä ruokaa jäädytetä ennen tarjoilua, mutta eiköhän nää silti kelpaa, hä.

Scho-ka-kola-tytöt

Jostain syystä nätit, tiukkoihin saksalaishenkisiin uniformuihin pukeutuneet suklaata jakavat tytöt ovat meillä kestosuosikki, joten Scho-Ka-Kola -tytöt jalkautuvat taas ja jakavat auliisti suklaata ja hyvää mieltä. Katsoa saa ja suklaaseen ei saa koskea, muuten tulee toki olla herrasmies.

Manowar- ja WW2-lentsikka-aiheiset tietovisat

Koska olemme heinäkuussa järjestettävien Magic Circle Festivalin ja Jämi Fly In & Airshow yhteistyökumppaneita, pääsemme jakelemaan uskomattomia määriä vapaalippuja näihin tapahtumiin.

Tykkäätkö hienostuneesta taiderokista vai oletko vaan poser? Jos tykkäät, tiedät varmasti kaiken Manowarista, jolloin kannattaa tulla eeppiseen ja osallistua Manowar-tietokisaan - kelaa, ilmaseks keikalle! Magic Circle Festival -lippuja saa myös ostettua meidän kauttamme, jos esimerkiks ei ole varma, että tietää ihan kaiken.

Magic Circle Festival

Jämijärvellä järjestettävä Jämi Fly In & Airshow on taasen lähestulkoon meidän kaikkien mieleen. Ja piru vie, miksei muka olisi? Taistelulentokoneita, panssarivaunuja, miehistönkuljetuskalustoa, räjähdyksiä, ylilentoja, taistelulentonäytöksiä, Pin-up-tyttöjä ja Varustelekakin. Tänne jaetaan lippuja, eikä tarvitse tehdä muuta kuin tietää WW2-lentokoneista kaikki. Himmel!

Jämi Fly In & Airshow

  • Yhteensä 5 kpl lauantain ja sunnuntain lippupareja
  • Tietovisa alkaa klo 10:00
  • Paikalla Sami Saikkonen klo 10-12 kertomassa Jämi Fly Inistä ja ottamassa vastaan tietovisalappuja.
  • Lisätietoa Jämi Fly in & Airshowsta

Mukana myös Tackla


Eeppiseen markkinalauantaihin osallistuu myös naapurissamme myymälän juuri avannut Tackla. Tackla on suomalainen urheiluvaatteisiin, -varusteisiin ja erityisesti jääkiekkopeliasuihin erikoistunut liike, joka varustaa mm. useita NHL-pelaajia.

Tackla tarjoaa Eeppisen markkinalauantain hengessä 15 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteistaan ja toivottaa kaikki kävijät tervetulleeksi!

Eeppinen Nettisunnuntaimaanantai


Kehäkolmosen ulkopuolella asuvat muukalaiset usein muistuttavat, kuinka epäreilua on, etteivät pääse Helsinkiin eeppiseen markkinalauantaihin. Ulkopaikkakuntalaisten iloksi Eeppinen Markkinalauntai 7 jatkuu sunnuntaina verkkokaupassa ja kestää maanantaihin asti. Tämä tarkoittaa 15 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista verkkokaupasta ostettaessa aikavälillä 13.-14.4.2014, siis kaikista niistä mitä lauantain jäljiltä jäi.

Kantasikaleimat ja muut alennukset eivät toimi Eeppisen Nettisunnuntaimaanantain aikana, mutta yli 100 € tilaukset toimitetaan ihan normaalisesti toimituskuluitta!

Hinnanalennus ei koske lahjakortteja, vuokratuotteita ja palveluita.

Loading...