Eeppinen Markkinalauantai 8

Eeppinen Markkinalauantai 8


Varustelekan pari kertaa vuodessa järjestämä uskomaton supertapahtuma on täällä taas! Laajennamme myymälää varaston puolelle ja sään salliessa uloskin, annamme kaikesta 15 pinnaa alennusta ja muutamista tuotteista vähän enemmän. Karnevaalihumua tuo tossa oikealla mainittu oheistoiminta ja tietysti se, että nyt on harvinaislaatuinen mahdollisuus saada sitä parempaa tavaraa vielä tavallistakin halvemmalla.

Normaalihintaiset tuotteet -15 %


Alennus voimassa 18.4.2015 ainoastaan myymälässä, - kaikista normaalihintaisista tuotteista 15 % alennusta! Tää on se useimmille kaikkein tärkein syy tulla paikalle!

Ja jos paikalle ei pääse tai on muuten vain valmis riskeeraamaan juuri sen haluamansa tuotteen loppumisen varastosta, siirtyy alennus verkkokauppaan lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, keskiyöllä, jolloin annamme verkkokaupassa kaikista normaalihintaisista tuotteista 15 % alennuksen. Tämä hinnanalennus on voimassa 19.-20.4.2015 ja ainoastaan verkkokaupassa.

Koska alennusta annetaan jo, lisäalennuksia ei tipu - kantasikakortit ja muut hintaa alentavat edut eivät ole käytössä Eeppisen aikana. Hinnanalennus ei koske lahjakortteja, vuokratuotteita ja palveluita, koska jotain järkeä hei, mutta ei hätää, kyllä noilla ihan fyysisillä tavaroilla mällää jo pitkälle.

Särmä ja Terävä tuotemerkkien esittely ja mallikappalemyynti


Särmä ja Terävä tuotemerkkien vuoden 2015 uutuuksia esittelyssä! Tule hypistelemään tulevia uutuuksia ennakkoon, esillä mm. nahkapussihousut, U-Boat nahkatakki, merinovillainen vaarinpaita, M36 kesälakki, metsästäjille suunnattu oranssi sadeviitta, Särmä TST malliston uusia taskuja ja reppuja eikä suinkaan unohdeta Terävä merkin uusia veitsitulokkaita. Paikan päällä tuotteita esittelemässä ovat Ansku ja Stefan, jotka vastailevat mahdollisiin kysymyksiinne.

Samoissa tiloissa tapahtuu omatuotannon mallikappalemyynti. Myynnissä takkeja 30 eurolla, huiveja 3-4 eurolla, reppuja 10 eurolla ja muuta vaatetta ja varustetta edulliseen hintaan. Myynnistä löytyy mm. yksittäiskappaleita, ei ikinä tuotantoon saakka päätyneitä malleja ja jo myynnissä olevien tuotteiden mallikappaleita. Kannattaa tulla ajoissa paikalle. Tervetuloa tekemään löytöjä!

Vanhojen vuokratelttojen poistomyynti


Päivitetään vähän meidän telttakalustoa ja vanhat lähtee uusien tieltä. Siispä nyt olis mahis tulla hakemaan halpa teltta! Tarjolla olis kolme ruotsalaista puolijoukkuetelttaa ja yksi SA sissiteltta.

Teltat on nähny menoa ja meininkiä aika paljon, joten paikkoja löytyy, mutta täysin käyttökelpoisessa kunnossa kyllä ovat.

Teltat hinnoitellaan kunnon mukaan eikä hinta varmasti tule päätä huimaamaan.

Kuvia aikaisemmista Eeppisistä Markkinalauantaista


Oheistoiminta


Arman Alizad

Meidän lempparimamu on paikalla kello 11:00-12:00 kertomassa viimeisimmistä reissuistaan ja jakamassa nimmareita. Osta samalla vaikka Armanin Maailma -kirja omistuskirjoituksella varustettuna! Myös Kukkoa Huuleen -paita, sekä Siperia Opettaa -paita kumpainenkin tarjoushintaan 14,99 € (norm. 25,00 €). Ehkäpä saat näihinkin nimmarin?

Jämi Fly In & Airshow

Jämin porukat tulevat esittäytymään ja kertomaan tulevan kesän lentonäytöksestä. Paikalla Sami Saikkonen ja Riika Kaipainen.

Soppatykkimies

Ihan niinkuin intissä, eli ilmaiset safkat, mutta vaan ensimmäiseksi ehtiville. Aikaisemmista markkinalauantaista tuttu soppatykkimies jakaa ilmaista hernekeittoa, näkkileipää ja mehua 500:lle ensimmäiselle nälkäiselle ihmisolennolle! Valitettavasti toisin kuin intissä, tässä soppatykissä eivät spadet ole kylpeneet, eikä ruokaa jäädytetä ennen tarjoilua, mutta eiköhän nää silti kelpaa, hä.

Scho-ka-kola-tytöt

Jostain syystä nätit, tiukkoihin saksalaishenkisiin uniformuihin pukeutuneet suklaata jakavat tytöt ovat meillä kestosuosikki, joten Scho-Ka-Kola -tytöt jalkautuvat taas ja jakavat auliisti suklaata ja hyvää mieltä. Katsoa saa ja suklaaseen ei saa koskea, muuten tulee toki olla herrasmies.

Varusteleka For Women modauspaja

Eeppisen yhteydessä olis mahis tulla korjaamaan ja modaamaan vaatteita ja asusteita Varusteleka For Womenin järjestämään ilmaiseen modauspajaan! Käytössäsi on ompelukone, saumuri, materiaaleja ja kaksi koulutettua ompelijatarta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta koneista. Tervetuloa!

Anniskelu

Tapahtumassa anniskelualue! Mahdollisuus maistella Pyynikin käsityöläispanimon tuoteperhettä, johonka meidänkin omat tuotokset kuuluvat. Anniskelu on K-18. Varaa käteistä!

Pyynikin Käsityöläispanimo

Pyynikin käsityöläispanimon herrat, nuo varusteleka-kaljojenkin isät, tulevat kertomaan panemisesta ja jakamaan viisautta olutkulttuurista. Nyt jos koskaan kannattaa tulla kyselemään hyviä panovinkkejä.

69 tattoo

69 Tattoon tyypit tulee tekemään tatskoja walk-in-meiningillä. Voit ottaa joko aselajimerkin (hinta 50-100€) tai tulla oman pienen kuvasi kanssa hakattavaksi. Omissa kuvissa on tietty aina oltava varaus, koska puodilla voi olla kiirettä, joten mitään megakuvia ei aleta tekemään. Lisäksi tarjolla on valmiita teemaan sopivia kuvia, joista on siis siirtokuvat valmiina ja näppärästi pamahtavat ihollesi, joskin juuri siinä koossa, jossa siirtokuva sattuu olemaan.

Warrior Coffee & Hardknocks Helsinki

Warrior Coffeen väki tulee esittelemään ja kaupittelemaan superkahviaan samalla, kun meidän yhteiset kaverit ammattilaisvaparitiimi HardKnocks Helsingistä kertovat toiminnastaan ja esittelevät tuplahaukkareitaan.

Medieval Combat Sport Finland

Medieval Combat Sport Finlandin edustajat tulevat pihalle kahakoimaan entisaikojen haarniskameiningillä. Peltipalttoot saavat kyytiä kun kundit tulevat meidän muinaismarkkinoille ottamaan mittaa toisistaan ja treenaamaan tulevaisuuden menneisyyden skaboja varten...

Eeppinen Nettisunnuntaimaanantai


Kehäkolmosen ulkopuolella asuvat muukalaiset usein muistuttavat, kuinka epäreilua on, etteivät pääse Helsinkiin eeppiseen markkinalauantaihin. Ulkopaikkakuntalaisten iloksi Eeppinen Markkinalauntai 8 jatkuu sunnuntaina verkkokaupassa ja kestää maanantaihin asti. Tämä tarkoittaa 15 % alennusta kaikista normaalihintaisista tuotteista verkkokaupasta ostettaessa aikavälillä 19.-20.4.2015, siis kaikista niistä mitä lauantain jäljiltä jäi.

Kantasikaleimat ja muut alennukset eivät toimi Eeppisen Nettisunnuntaimaanantain aikana, mutta yli 100 € tilaukset toimitetaan ihan normaalisesti toimituskuluitta!

Hinnanalennus ei koske lahjakortteja, vuokratuotteita ja palveluita.

Loading...