Oodi suomalaiselle kauneudelle:

Saatiin eeppisen kokoinen varastontäydennys Terävä tuotteita. Niin suuri, että se sai meidät kauneudellaan kyyneliin. Kyllä suomalainen on kaunis!

Skrama on melkoisen terävä pala metallia ja Terävä brändin lippulaiva. Terävyytensä lisäksi se on myös niin kovin kaunis. Kerrassaan loistava esimerkki suomalaisesta suunnittelusta parhaimmillaan. Se ei hienostele monimutkaisuudellaan tai koreilla väreillään. Sen muodot palvelevat käyttötarkoitusta. Tummat kaaret istuvat käteen jämäkästi, metalliin tehdyt reiät avaavat luovan mielen keksimään erilaisia käyttötarkoituksia ja itse terä hakee vertaistaan.

Kiellettyjä sanoja: Tällä sivulla ei käytetä sanoja, joilla kerrottaisiin mikä Skrama on. Tässä ei myöskään ole yhtään suoraa tuotelinkkiä tuotteeseen, joka olisi terävä asia. Nämä seikat saattaisivat suututtaa Internetin Voimat ja meillä ei ole varaa digitaalisten markkina-alustojen banaaneihin. Löydät tarvitsemasi tuotteet tämän linkin takaa: Terävä brändisivut Tämä on sellainen linkki, jota voisi kutsua porsaanreiäksi.
Loading...