Instagram 90k arvonta

Jo yli 90 000 silmäparia nauttimassa Lekan silmäkarkista Instagramissa. Onhan tämä melkosta. Kiitokset kaikille seuraajille! Laitetaan tämän merkkipaalun juhlistamiseksi jälleen pystyyn arvonta. Luvassa 9 onnekkaalle 50 € ostosrahaa Varustelekaan.

Seuraathan meitä jo Instagramissa? Kaikki #varusteleka tägätyt Instagram-julkaisut nousee meidän etusivulle, joten jos haluat siellä näkyä niin ei muuta ku tägäilemään.

Tästä meidän somet seurantaan:

Oothan muuten jo liittynyt meidän Kantasiaksi? Kantasikana pääset nauttimaan kuukausittain vaihtuvista eduista, saat sun kuitit talteen meidän järjestelmään, voit Kierto-palauttaa tuotteita ja vaikka mitä kivaa! Jos et vielä ole Kantasika, nyt on helppo liittyä samalla kun osallistut arvontaan. Laita vaan rasti ruutuun!

Osallistu arvontaan

Arvontakone on laulanut ja lahjakortin itselleen saavat Petri J., Matti-Pekka P., Jiri S., Marko H., Svijetlana D., Mika K., Katja P., Teemu N., Ari O. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistujille!

Osallistumisaika 22.11.-3.12.2023. Osallistua voi vain kerran. Arvomme voittajat 4.12. Olemme voittajiin yhteydessä sähköpostitse. Voittajien etunimi sekä sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista Varustelekan viestintäkanavissa.

Nimi:
Sähköpostiosoite:

(vapaaehtoinen)



Loading...