Varustelekan juhannusbingo

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Jussi on vietelty ja voittajat arvottu

Nollaan ei ihan päästy tänäkään vuonna ja vaikka jokainen hukkuminen on liikaa, pysyi lukema silti melko matalalla tasolla. Luotettavien lähteiden mukaan hukkuneiden määrä tänä juhannuksena oli 5, mikä tarkoittaa, että pääpalkinnon arvo on 100 €.

Tässä onnekkaat voittajat:

  • 100 €:n lahjakortti: Emma U.
  • Kevyt villakaupuspaita: George S. ja Kaarlo K.
  • Seikkailuleggarit: Anna M. ja Anna M. (tää ei oo mikään vitsi, arvontakone ihan oikeasti arpoi nää nimet listalta)

Onnittelut voittajille ja kiitokset kaikille osallistuneille!

Älä ole tilasto!

Hukkuminenhan on siitäkin ikävä juttu, et se ois monesti estettävissä, jos me vaan käyttäydyttäis vähän fiksummin. Siis kun lähdetään veneilemään, niin laitetaan pelastusliivit päälle, ja uintireissulle otetaan kaveri mukaan. Tilastot myös kertoo, että yli 50% hukkumisista sattuu alkoholin vaikutuksen alaisena. Eli, jos et pysty pysymään erossa Gambinasta, niin kannattaa sitten pysyä kuivalla maalla.

Palkinnot

Pääpalkintona arvotaan oikein vastanneiden kesken Lekan lahjakortti, jonka summakin on melko mehevä 1000 €, jos kukaan ei huku. Muutoin arvo määräytyy hukkuneiden määrän mukaan seuraavalla kaavalla:

Hukkuneiden määräPalkinto
0 kpl 1000 € lahjakortti
1 kpl 750 € lahjakortti
2 kpl 500 € lahjakortti
3 kpl 350 € lahjakortti
4 kpl 150 € lahjakortti
5 kpl 100 € lahjakortti
yli 5 kpl 50 € lahjakortti

Tänä vuonna meillä on lisäksi erityisen himoittavat lohdutuspalkinnot. Kaikkien osallistujien kesken arvotaan aivan uutuuden karheita Särmä kevyitä villakauluspaitoja ja Särmä seikkailuleggingsejä, 2 kappaletta kutakin. Koon saat valita itse.

Särmä seikkailuleggingsit ja Särmä kevyt villakangaspaita

Osallistu Bingoon

Tän vuoden bingo on taputeltu eikä osallistua enää voi.

Ohjeet ja ehdot

  • Kirjoita lomakkeeseen nimesi, yhteystietosi ja arvauksesi tänä juhannuksena Suomessa hukkuneiden määrästä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä mitään muuta.
  • Osallistuneista kerätään tilapäinen yhteystietorekisteri, ja näitä tietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan selvittämiseen ja tulosten ilmoittamiseen. Rekisteri tyhjennetään palkinnonjaon jälkeen.
  • Osallistumisaika päättyy torstaina 23.6.2022 klo 16:00. Osallistua voi vain kerran.
  • Virallisen hukkuneiden määrän kertoo luotettavin tuntemamme uutislähde, Iltalehden nettisivut. Arvonnassa käytetään 27.6.2022 maanantaina saatavilla olevaa tietoa.
  • Lahjakortti arvotaan oikein vastanneiden kesken ja sen summa määräytyy yllä olevan taulukon mukaisesti. Mikäli oikeita arvauksia ei tule, arvomme voittajan kaikkien osallistuneiden kesken - lahjakortin arvo on tällöin 100 €. Lisäpalkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken. Voittajiin ollaan yhteydessä sähköpostin välityksellä heti arvonnan jälkeen.
  • Voittajien etunimet ja sukunimen ensimmäinen kirjain voidaan julkaista Varustelekan viestintäkanavissa (verkkosivut, some, uutiskirje).
  • Hukkuneiden määrään saa itse vaikuttaa pelastamalla hukkuvia, mutta toisten hukuttaminen tai itse hukkuminen kilpailun voittamiseksi on ankarasti kiellettyä. Jos makaat arvonnan jälkeen tutkintavankeudessa epäiltynä taposta/murhasta/avunnannosta hukkumiseen tai ruumishuoneella, arvonta suoritetaan uudestaan.
Kuva
1
Joulu-Pati, Bob the Christmas Bullet

Mistletoe
💋
Loading...