Varustelekan juhannusbingo 2019

Juhannus, se olis taas ihan kohta! Jo perinteeksi muodostunut Juhannusbingo on avattu ja olisi aika veikata hukkuneet - saa suorittaa!

Paitsi, että juhannusbingo ei ole kilpailu, ei se myöskään ole bingo. Koska vastauksia tulee varmasti noin puoli miljoonaa, homma on oikeasti arvonta, ja pääpalkinto jaetaan oikein veikanneiden kesken. Ideana on veikata, kuinka moni hukkuu Suomessa juhannuksen aikana.

Ennenkuin joku repii pelihousunsa, kantsii nyt muistaa, että suurin osa juhannushukkumisista suoritetaan humalassa, joko ilman pelastusliiviä veneillen tai liian pitkälle liian huonossa kunnossa uiden, ja tää on meidän tapa muistuttaa, että nyt jumalauta järki käteen. Veneeseen ei mennä ilman pelastusliivejä, uimaan ei lähdetä yksin ja humalassa vesileikit saa luvan jäädä kahlaushommiin.

Selkeyden vuoksi suosittelemme veikkaamaan nollaa, pitämällä huoli omasta käytöksestään (sepalus enimmäkseen kiinni, pelastusliivit päälle vesille, eikä oo pakko juoda oksennushakuisesti) sekä ehkäisemällä muiden hukkumisia. Lisäks saa sitten normaalisti jurnuttaa sukulaisten kanssa ja yöllä kertoa, mikä kaikki menneissä vuosissa nyt kaivaakaan, tai ehkä, ei me tiietä, vaik pitää hauskaa.

Ennenkuin veikkaat, kannattaa huomioida, että palkinnon arvo riippuu veikatusta määrästä alla olevan kaavan mukaan:

Palkintoportaikko

Hukkuneiden määrän oikein arvanneiden kesken arvotaan pääpalkinnoksi yksi lahjakortti Varustelekaan. Lahjakortin arvo määräytyy hukkuneiden määrän mukaan seuraavalla kaavalla:

Hukkuneiden määräPalkinto
0 kpl 1000 € lahjakortti
1 kpl 750 € lahjakortti
2 kpl 500 € lahjakortti
3 kpl 350 € lahjakortti
4 kpl 150 € lahjakortti
5 kpl 100 € lahjakortti
yli 5 kpl 50 € lahjakortti

Pääpalkinnon lisäksi arvomme kaikkien bingoon osallistuneiden kesken kolme (3) kappaletta Särmä Merinohupparia - onhan Suomen kesä kuitenkin aika viileä ja vähäluminen!

Tulokset

Niinhän siinä kävi, että heti kun tarpeeksi pilkattiin Suomen juhannussäätä, niin luonnonvoimat päätti toisin ja antaa meille ihan kunnolla hellettä! Valitettavasti tää näkyi myös hukkumistilastoissa (ja myös muuten poliisin hälytystehtävissä), jotka nousi jonkun verran edellisvuodesta - yhteensä hukkuneita oli viisi kappaletta.

Ollaan kuitenkin tilastojen keskiarvon (9) alapuolella, ja alitettiin myös yhdellä toissavuoden hukkumismäärä, vaikka silloin satoi ihan oikeasti lunta, että suunta näyttäis olevan oikeaan suuntaan. Vielä vähän skarppausta, niin kyllä me siihen nollaan päästään!

Viidellä hukkuneella arvottavan lahjakortin arvo on 100 euroa, ja se osui Teuvo M:lle. Merinohupparit voittivat Outi P., Aaro-Artturi K. ja Tapio M. Voittajiin on oltu yhteydessä henkilökohtaisesti.

Veikkaa hukkuneiden määrä, osallistu arvontaan

Nimi:
Sähköpostiosoite:
Puhelinnumero:
Hukkuneiden määrä:

Ohjeet ja ehdot

  • Kirjoita lomakkeeseen nimesi, yhteystietosi ja arvauksesi hukkuneiden määrästä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä mitään muuta. Osallistuneista kerätään tilapäinen yhteystietorekisteri ja näitä tietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan selvittämiseen ja yhteydenottoon. Rekisteri tyhjennetään palkinnonjaon jälkeen.
  • Osallistumisaika päättyy torstaina 20.6.2019 klo 23:59.
  • Virallisen hukkuneiden määrän kertoo luotettavin tuntemamme uutislähde, Iltalehden nettisivut. Arvonnassa käytetään 24.6.2019 maanantaina saatavilla olevaa tietoa. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti.
  • Hukkuneiden määrään saa itse vaikuttaa pelastamalla hukkuvia, mutta toisten hukuttaminen tai itse hukkuminen kilpailun voittamiseksi on ankarasti kiellettyä. Jos makaat arvonnan jälkeen tutkintavankeudessa taposta/murhasta/avunnannosta hukkumiseen tai ruumishuoneella, suoritetaan arvonta uudestaan.
  • Mikäli oikeita arvauksia ei tule, arvomme voittajan kaikkien osallistuneiden kesken - lahjakortin arvo on tällöin 100 €.
  • Osallistua saa vain kerran.

Pysy kartalla bingon kulusta ja levitä tietoisuutta! Katsellaan myös mieluusti teidän juhannuksen viettoa näiden tägien kautta. #juhannusbingo #midsummerbingo

Haluttais viedä tämä konsepti ulkomaille ja valistaa ihmisiä ympäri maailmaa, jotenka jos tunnet ulkomaalaisia ihmisiä ja luulet tämän osuvan ja uppoavan, niin täältä löytyy englannin kielinen bingosivusto!

Kuva
Loading...