Varustelekan juhannusbingo

Jaa Facebookissa Jaa Facebookissa

Jussi on vietelty ja voittajat arvottu

Ei mennyt putkeen tämäkään juhannus vedellä läträämisen osalta, sillä tänä vuonna hukkui yhdeksän henkilöä, mikä teki tästä jussista yhden 2000-luvun synkimmistä.

Siksi ei päästy tälläkään kertaa jakamaan kovin isoa lahjakorttia meidän juhannusbingossa. Oikein arvanneiden kesken arvotun 50 euron lahjakortin voitti Arto U. Me arvottiin kaikkien osallistuneiden kesken myös kymmenen Jämä M91 -reppua. Ne menivät henkilöille Lasse K, Jenni P, Scott M, Vili V, Samuel S, Jim K, Vallo V, Teemu K, Akseli H ja Ari S. Onnittelut voittajille! Kaikille on lähetetty viestiä!

Josko me ensi vuonna päästäisiin nollatilastoon.

Varustelekan juhannusbingo ei itse asiassa ole bingo, eikä se myöskään ole kilpailu,. Koska vastauksia tulee varmasti puoli miljoonaa, homma on oikeasti arvonta, ja pääpalkinto arvotaan oikein arvanneiden kesken. Ideana on veikata, kuinka moni hukkuu Suomessa juhannuksen aikana.

Ennen kuin joku repii pelihousunsa, kantsii muistaa, että suurin osa hukkuu humalassa - joko ilman pelastusliiviä veneillen tai liian pitkälle uiden. Tää on meidän tapa muistuttaa, että nyt jumalauta järki käteen. Veneeseen ei mennä ilman pelastusliivejä, uimaan ei lähdetä yksin ja kännissä vesileikit saa jäädä kahlaushommiin.

Selkeyden vuoksi me suositellaan veikkaamaan nollaa. Sitä kohti pääsee pitämällä huolta omasta käytöksestä (sepalus enimmäkseen kiinni, pelastusliivit päälle vesille, eikä oo pakko juoda oksennushakuisesti) sekä ehkäisemällä muiden hukkumisia. Lisäks saa sitten normaalisti jurnuttaa sukulaisten kanssa ja yöllä kertoa, mikä kaikki menneissä vuosissa kaivaa. Tai ehkä, ei me tiietä, voishan sitä pitää ihan vaan hauskaa.

Ennen kuin veikkaat, kannattaa huomioida, että palkinnon arvo riippuu veikatusta määrästä alla olevan puhtaasti tieteellisen kaavan mukaan.

Palkintoportaikko

Hukkuneiden määrän oikein arvanneiden kesken arvotaan pääpalkinnoksi yksi (1) lahjakortti Varustelekaan. Lahjakortin arvo määräytyy hukkuneiden määrän mukaan seuraavalla kaavalla:

Hukkuneiden määräPalkinto
0 kpl 1000 € lahjakortti
1 kpl 750 € lahjakortti
2 kpl 500 € lahjakortti
3 kpl 350 € lahjakortti
4 kpl 150 € lahjakortti
5 kpl 100 € lahjakortti
yli 5 kpl 50 € lahjakortti

Pääpalkinnon lisäksi arvomme kaikkien bingoon osallistuneiden kesken kymmenen (10) kappaletta Jämä M91 -reppuja.

Veikkaa hukkuneiden määrä, osallistu arvontaan

Osallistuminen on suljettu.

Ohjeet ja ehdot

  • Kirjoita lomakkeeseen nimesi, yhteystietosi ja arvauksesi tänä juhannuksena hukkuneiden määrästä. Arvontaan osallistuminen ei edellytä mitään muuta. Osallistuneista kerätään tilapäinen yhteystietorekisteri, ja näitä tietoja käytetään ainoastaan arvonnan voittajan selvittämiseen ja tulosten ilmoittamiseen. Rekisteri tyhjennetään palkinnonjaon jälkeen.
  • Osallistumisaika päättyy torstaina 24.6.2021 klo 23:59.
  • Virallisen hukkuneiden määrän kertoo luotettavin tuntemamme uutislähde, Iltalehden nettisivut. Arvonnassa käytetään 28.6.2021 maanantaina saatavilla olevaa tietoa. Voittajiin ollaan yhteydessä henkilökohtaisesti tiistaina 29.6.2021.
  • Hukkuneiden määrään saa itse vaikuttaa pelastamalla hukkuvia, mutta toisten hukuttaminen tai itse hukkuminen kilpailun voittamiseksi on ankarasti kiellettyä. Jos makaat arvonnan jälkeen tutkintavankeudessa epäiltynä taposta/murhasta/avunnannosta hukkumiseen tai ruumishuoneella, arvonta suoritetaan uudestaan.
  • Mikäli oikeita arvauksia ei tule, arvomme voittajan kaikkien osallistuneiden kesken - lahjakortin arvo on tällöin 100 €.
  • Osallistua saa vain kerran.
Kuva
Loading...