Ilmaiset toimitukset Matkahuollolla

Päätettiin tehdä kampanja Matkahuollon kanssa ilmaisista toimituskuluista. Normaalisti nämä ovat sellainen ikävä parru, joka jää asiakkaidemme maksettavaksi. Yhteistuumin päätettiin ottaa tämä parru välillä omaan läpeemme ja tarjoamme 24.3.2019 asti ilmaiset toimitukset Matkahuollolla.

Edun tarjoaa 50/50 suhteella Varusteleka ja Matkahuolto!


Me olemme tässä asiassa kokeneita konkareita. Todisteena kuvia Varustelekan johdon "luottamus- ja yhteistoimintaharjoituksista".


Matkahuoltohan muuten kuljettaa niskuroimatta monenlaista kiellettyä esinettä. Valitettavasti niitä vaarallisia tuliliemiä hekään eivät saa meidän puolesta kuljettaa. Tähänhän meillä oli hienot suunnitelmat, mutta KHO lopulta sen torppasi. Huh, onneksi sentään! Tiedä mitä vitsauksia siitäkin olisi seurannut!

Noutopisteitä ja pakettiautomaatteja!

Matkahuollon noutopisteverkoston koko on nyt lähes 1 400 pistettä, Matkahuoltojen lisäksi mm. K-Marketeja, R-kioskeja ja jo yli 150 uutta pakettiautomaattia. Verkostoa kehitetään koko ajan ja erityisesti automaattien määrä kasvaa tänä vuonna.

Kaikki introvertit misantropistit voivat siis iloita pakettiautomaattien yleistymisestä. Ihmiskontaktien minimointi ei ole ikinä ollut näin helppoa!


Kuvassa Matkahuollon noutopisteet. Possunpunaiset ovat pakettiautomaatteja.

Loading...