Varustelekan myymälä

Varustelekan myymälä

Tervetuloa Varustelekan myymälään Helsingin Konalassa! Myymälä on nettikaupan varaston yhteydessä, ja sieltä saat ihan kaiken, mitä netissäkin näet, sekä lisäksi tunkiotuotteita!

Aukioloajat
Arkisin 10-20
Lauantaisin 10-18
1.1. suljettu
4.1. suljettu

Sijainti
Ruosilantie 2, Helsinki. Pihalla merkityillä asiakaspaikoilla 2 h ilmainen pysäköinti.

Anna palautetta
Anna palautetta kivijalkamyymälästämme myymäläpäällikkö Teromaunolle. Katso muut yhteystiedot Yhteystiedot-sivulta.

Bar Cafe Sotima

Tervetuloa Sotimaan! Sotima on kodikas piilopirtti suomalaisten pienpanimotuotteiden ystäville. Valikoimamme on laaja ja alati vaihtuva, mutta aina kotimainen. Selkäranka koostuu oluista, mutta muitakin juomia on — jopa tisleitä!

Lämmin tunnelma ei latistu maksuvaiheessa, koska hintatasomme on erikoistuneeksi baariksi hyvin kohtuullinen.

Varustelekan myymälän suojiin rakennetusta Sotimasta löytyy pahuksen mukavaa henkilökuntaa avuksenne, mutta lempijuomansa saa nauttia ihan itsekseenkin rauhassa.

Anna palautetta
Anna palautetta ravintolapäällikkö Otolle.

Maksutavat

Visa Electron, Visa, Mastercard, pankkikortit ja käteinen käyvät. American Express ja Diner's Club eivät käy. Global Blue mahdollistaa Tax free -myynnin.

Myymälän ja Sotiman henkilökunta

 • Janne K.

 • Valtteri P.

 • Tero

 • Marianna

 • Vesa

 • Roosa

 • Tiia

 • Mart

 • Aleksi L.

 • Roni

 • Ronja

 • Otto

 • Laura

Sijainti

Myymälä ja varastomme sijaitsevat tummaraamisessa punatiilirakennuksessa osoitteessa Ruosilantie 2. Myymälän ovi sijaitsee Ruosilantien puoleisella seinällä.

Saapuminen autolla

Pihallamme on ilmainen 2 h pysäköinti. Parkkitilaa löytyy asiakkaille heti myymälän edestä - nämä paikat on merkitty kyltein. Lisää pysäköintitilaa löytyy rakennuksen sylissä olevalta asfalttikentältä. Pysäköintiä valvotaan, joten muista pysäköintikiekko!

Julkinen liikenne

Vaihtoehtoinasi ovat sekä Vihdintietä ja Kehä I liikennöivät linja-autot, että lähijunat P ja I. Katso sopivin reitti HSL:n reittioppaasta.

Myymälässä asiointi

Palveleva armeijatavaraliike

Varusteleka panostaa ystävälliseen ja auliiseen palveluun. Kysy reippaasti myyjältä, saat varman vastauksen! Koska tuotteita on esillä usein vain yksi tai muutama kappale, ei kokojakaan aina löydy suoraan hyllystä. Haemme mielellämme varastosta sinulle sopivan kokoisen puvun. Sovittaa saa sovituskopissa rauhassa ja eri kokoja kokeilla niin monta kertaa kuin huvittaa!

Vain osa tuotteista esillä

Pidämme myymälässä rajoitetun tilan vuoksi esillä vain osaa netissä näkyvästä tuotevalikoimastamme. Jos tuotetta ei löydy myymälästä, pyydä apua myyjältä - haluamasi tuote saattaa olla varaston puolella!

Haluamasi tuotteet sinua odottamassa

Voit tehdä tilauksen ja valita sen toimitustavaksi noudon myymälästä! Tällä tavalla saat varmistettua, että tilaamasi tuotteet löytyvät jo valmiiksi odottamasta sinua kun saavut myymälään - ota kuitenkin huomioon, että tilaus käsitellään muiden nettitilausten joukossa, eikä välttämättä ole vielä saman päivän aikana noudettavissa!

Lähetämme ilmoituksen tilauksen noutovalmiudesta sähköpostitse. Noutotilaukset ovat noudettavissa yleensä 1-3 työpäivän aikana. Säilytämme noutotilauksia viikon ajan tilauspäivästä, jonka jälkeen tilaus puretaan ja palautetaan varastoon.

Muuta

Katso Varustelekan Last.fm-tililtä minkälaista musiikkia myymälässämme soi.

Loading...