Repack

Repack on postipakettien panttipullo - sen voi käyttää uudelleen moneen otteeseen. Pakkaus palautetaan kirjepostin mukana, asiakkaat saadaan palautushommiin panttimaksulla, jonka palauttaessa saa suurempana takaisin. Me tarjoamme Repackia, koska meidän mielestä tää on hemmetin hyvä idea.

Repack-pakkaukset

Keskivertosuomalainen tuottaa 176 kiloa jätettä vuodessa ja tästä osan aiheuttaa pakkausjäte. Kertakäyttöpakkauksen hiilijalanjäljestä kaksi kolmasosaa aiheutuu pakkausten valmistamisesta ja yksi kolmasosa sen käytöstä sekä hävittämisestä. Hyvin käytetty RePack-pakkaus kestää kymmeniä kertoja, joten kohtelethan sitä hyvin. Pakkaukset on valmistetty kevyestä, kestävästä ja 100 % kierrätettävästä polyproneenista.

-Repack, www.originalrepack.com

Käyttöohje

Repack-toimitus on käytettävissä Postin ja Matkahuollon pakettien toimitustavoille. Palvelu ei ole toistaiseksi käytettävissä kirjeille. Sähköpostisi luovutetaan Repackille kampanjakoodin toimittamista ja mahdollisen asiakaskyselyn tekemistä varten. Yhteystietojasi ei käytetä markkinointiin.

  1. Tee tilaus Varustelekaan ja maksa Repack-toimituksen lisämaksu 3,50 €.
  2. Saat tilauksesi. Ota ostoksesi ja litistä Repack. Poista ulkopinnasta osoitekortti, mutta jätä sisällä oleva viivakoodilappu paikoilleen.
  3. Sulje paketti sen pinnassa olevan tarranauhan avulla.
  4. Palauta Repack lähimpään kirjelaatikkoon. Postimaksu on maksettu puolestasi. Palauttamasi pakkaus palaa uudelleen käyttöön seuraavalle asiakkaalle.
  5. Saat sähköpostitse alennuskoodi-viestin, jonka jälkeen voit valita, minkä kaupan alennuskoodin haluat. Varustelekan alennuskoodi antaa 10 % alennuksen normaalihintaisista tuotteista.

Repack ja tuotteen palautus

Palauttaessasi osan tuotteista käyttäen Repack-pakkausta saat hyvitykset palautetuista tuotteista sekä sähköpostitse linkin Repackin kauppapaikkaan, jossa voit valita, minkä kaupan alennuskoodin haluat.

Jos peruutat tilauksen ja palautat kaikki tuotteet Repack-pakkauksessa hyvitämme täyden hinnan. Jos palautat tuotteet jossain muussa pakkauksessa palautamme tilauksen arvon ilman 3,50 € Repack-pakkauksen lisämaksua.

Kun palautat tuotteita, sinetöi pakkauksen suuaukko viimeiseksi liimaamalla paketin mukana tuleva musta tarra Repack-pakkauksen suuaukon yli.

Katso myös yleisohjeet vaihtojen ja palautusten tekemiseen Asiakaspalautukset-sivulta.

Loading...