Löydä sisäinen Jormasi

Varustelekan metsästyspuku on vähän kuin paluu klassisten Suomalaisen metsästäjänasujen juurille. Se on suoraviivainen, jämäkkä ja vapaa kaikesta turhasta. Sen takia sen nimi onkin Jorma: lausutaan kahdella ärrällä ja siitä on helppo vääntää hauskoja vitsejä. Sen ovat suunnitelleet Varustelekan omatuotannon konkarit yhteistyössä firman metsästäjien kanssa.

Pukuun kuuluvat takki ja housut, jotka myydään erikseen.

Särmä Jorma

Metsästäjiltä metsästäjille

Puku on täysin kahisematon, äänetön ja pikkusateenpitävä, ja sisältää just tarpeeksi metsällä tarvittavia ominaisuuksia. Näitä ovat lähinnä siis toiminnallinen leikkaus, vahvikkeet kriittisissä kohdissa ja esmes radioyhteensopivat taskusovitteet. Puku toimii erinomaisesti myös eräjormailussa!

Me emme ihan hiffaa miksei esimerkiksi erinomaisesti suomalaiseen maastoon soveltuva M05-kuvio toimisi myös eläimen silmää huijatessa, joten Jorma verhottiin tähän kuosiin. Ennenvanhaan käytettiin eräpuvuissa M62-kuviota, joten kai tässä on joku jatkumo kyseessä!

Huomioväristä Jormaa himoitseville meillä on ilouutisia: takkia saa myös oranssina. Jos haet muutenkin oranssia, niin mellä on tälle värille pyhitetty tuotekokoelma.

Lähes kotimainen!

Me haluttiin puku, joka on kerralla kunnon hyvä ja tehty mahdollisimman paljon Suomessa. Tämä siis käytännössä tarkoittaa sitä, että Jorma on siis suunniteltu Varustelekassa, ja sitä valmistetaan meidän speksiemme mukaan Virossa, samaisen firman toimesta joka tekee myös Suomen armeijalle vaatteita. Laatu on siis kunnollista ja hyvää.

Särmä Jorma
Särmä Jorma metsästystakki
Särmä Jorma metsästystakki, M05 oranssi maastokuvio Särmä Jorma metsästystakki, M05 metsäkuvio

Särmä Jorma metsästystakki

149.99 EUR
Sano Jormalle moro! Tästä tuleekin pitkäksi aikaa paras metsästyskaverisi, tai toiseksi paras jos metsästät koiran kanssa. Vaihtoehtoina perinteinen maastokuvio sekä oranssi variaatio.
Särmä Jorma metsästyshousut

Särmä Jorma metsästyshousut

129.99 EUR
Sano Jormalle moro! Näistä tuleekin pitkäksi aikaa paras metsästyskaverisi, tai toiseksi paras jos metsästät koiran kanssa.
Loading...