Varustelekan Sotakirppis vol. 3

Varustelekan Sotakirppis vol. 3

Yrityksille


Et ehkä tiennyt, mutta Varusteleka tarjoaa näppäriä ratkaisuja myös yritykselle ja yhteisöille. Jos esimerkiksi haluat murskata työntekijöidesi yksilöllisyyden, saat meiltä uniformut koko porukalle vaikka nimikylteillä, että kuitenkin itse erotat veijarit toisistaan. Tai ehkä ringettejoukkueesi kaipaa kunnollisia, logoilla varustettuja kasseja hikisille vermeille. Mikäänhän ei estä tilaamaan kurssipuukoksi itsellesi ja inttikavereillesi skramaa. On meinaan sen verran pidempi kiksunjatke, että muuta ei tarvitakaan.

Me tarjoa joustava ratkaisu sinalle.

Esimerkkejä


Taskumatti yrityslahjaksi juopolle toimarille? kuva. Ja jotta homma olisi täydellinen, voidaan pullon kylkeen kaivertaa vaikka lemppari-stenkkarin resepti.

Keikkalaukut rikollisorganisaatiosi logolla? kuva. Kaikki brodeerauskeissit käsitellään ominaan, joten mahdollisuuksia on joskinlaisia.

Periaatteessa mikä tahansa on mahdollista, kunhan pysytään jotakuinkin valikoimamme ja kohtuuden rajoissa. Aina kun mällätään oikein kunnolla, niin pystytään hintojakin katselemaan vähän erilaisessa valossa. Isommat tilaukset firmoille, urheiluseuroille ja muille porukoille katsotaan aina omina tapauksinaan ja paras tapa on ottaa suoraan yhteyttä yritysmyyntiosastollemme.

Ota yhteyttä!


[email protected]

+358 50 382 3394

Kuvia aikaisemmista kirpputoreista


Ensimmäisen Sotakirpputorin kuvat löydät Varustelekan Facebook-sivuilta:

Tässä myös pari kuvaa männävuosien Eeppisien Markkinalauantaiden henkilökunnan kirpputoreista, jotka tunnetaan myös Eerikin paskoina basaareina.


Kunnon hyvä valikoima maihareita ja saappaita.


Nopeat syövät parhaat kirppiskamat.

Loading...