Varustelekan Road Show

Leka Road Show

Kesän aikana tullaan kiertämään suurimmalta osin festareita ja sitten syssymmällä katsellaan taas vähän mihkä toreille päästään pönöttelemään.

Konttimyymälän idea on hyvinkin yksinkertainen: sen sijaan että roudattais aina hirvittävä läjä tavaraa kuorma-autolla ja pystytettäisiin myymäläkalusteita, hyllytettäisiin tuotteita ja ähkittäisiin ja puhkittaisiin, niin eipä enää! Kontti pamautetaan paikalle ja on myyntikunnossa noin puolessa tunnissa siitä, kun tassut laskeutuvat maahan. Enemmän aikaa nauttia olu.. öh, siis tapahtumista ja meiningistä!

Kontin sisältö vaihtelee aina vähän tapahtumasta riippuen, luonnollisestikaan ihan hirveän suurta kattausta ei pystytä yhdessä merikontissa mukana roudaamaan. Kontista on mahdollista tehdä tilauksia suoraan kotiin, tai jos tapahtuma on monipäiväinen, niin jopa suoraan konttiin seuraavalle päivälle! Ollaan meinaan viritelty ihan fiksu täydennysjärjestelmä kontin saldojen pitämiseksi ajantasaisina.

Tehtiin tosiaan koeponnistus viime vuonna joulun alla kontin kanssa ja hyökättiin Tampereelle tuiskuun ja tuiverrukseen torille. Kokeilu meni sen verran kivasti, että päätettiin vetää ihan full pull ja hankkia oma kontti ja lähteä kiertämään Suomea.

Muista myös katsoa varusteet festareille!

Tässä tulevia etappeja:

Korian Erä- ja Vapaa-aika Messut

Tuska Festival 20th Anniversary

Jet World Masters 2017

Blockfest

Ilmakitaran MM-kisat/ Kuuskan Paluu

Koko hässäkkä päättyy Varustelekan pihalla 2.9, kun me järjestetään Eeppinen Markkinalauantai X!

Loading...