Varustelekan Sotakirppis vol. 1  • Varustelekan Sotakirppis vol. 1
  • Varustelekan Sotakirppis kartta
  • Henkilökunnan kirpputori
  • 69 Tattoo tulee tekemään koulutushaaratatuointeja!
  • Tradesoft
  • Tule myymään Sotakirppikselle!
  • Sotakirppiksen ompelupaja

Varustelekan Sotakirppis


Meillä on ollut moneen kertaan myyntitapahtumissa erillinen henkilökunnan kirpputori ja mietittiin, että olis tosi siistiä tarjota muillekin mahdollisuus myydä vanhoja roiniansa pois isommassa kirpputoritapahtumassa. Tästä se idea sitten lähti ja nyt järjestetään ensimmäiset Varustelekan Sotakirppikset!

9.11. pamahtaa ja Varusteleka levittää myyntitilansa varastohalliensa puolelle, missä asiakkaatkin pääsevät myymään ylijäämiänsä ja varusteita. Yrityksetkin ovat tervetulleita paikalle edustamaan tuotteitansa ja myymään.

Vielä vähän arvaillaan, mutta ostettavaa tulee löytymään todennäköisesti uskomattomia määriä - valikoimaa tulee olemaan kutsuvasti tuoksuvasta militariasta pyssyihin, vehkeisiin ja taktiseen nailoniin.

69 Tattoo ja koulutushaaratatuoinnit


69 Tattoon jätkät tulevat Sotakirppikseen tekemään koulutushaaratatuointeja! Yhden tatuoinnin hinta 50 €, yksi tatuointi per ihminen, maksu käteisellä! Tatuoinnit ovat noin tulitikkuaskin kokoisia. Joissain merkeissä joudutaan ottamaan taiteellisia vapauksia - lisätietoa tulossa viimeistään lokakuun aikana! Varauksia ei ole mahdollisia tehdä etukäteen, tule ajoissa paikalle ja nappaa itsellesi jonotusnumero! Tutustu 69 Tattoon kotisivuihin, Facebook-profiiliin ja Instagram-tiliin.

Ompelupaja


Varusteleka järjestää sotakirppiksen yhteydessä ilmaisen ompelupajan.

Voit tulla korjaamaan esimerkiksi haaroista rikkoutuneita housuja, lyhentämään lahkeita tai tekemään modauksia vaatteillesi, ammattilaisten opastuksella. Kaiken kruunaa vielä se, että Varustelekan Essi ja Roosa tulee jeesaamaan Isoilla Laitteilla, eli voitte tehdä pieniä ja nopeita korjauksia esimerkiksi tetsareihin tai asehihnoihin, tietenkin ajan ja koneiden antamissa rajoissa.

Koska nää pajat on aika kuumia juttuja, niin voit mahdollisesti joutua venaamaan omaa vuoroasi ompelukoneiden kanssa.

Kuvia aikaisemmista kirpputoreista


Näin esimakuna pari kuvaa Eeppisien Markkinalauantaiden henkilökunnan kirpputoreista, jotka tunnetaan myös Eerikin paskoina basaareina. Tuskin huijataan kun luvataan, että meininki tulee olemaan uskomattomampaa Sotakirppiksessä.


Kunnon hyvä valikoima maihareita ja saappaita.


Vaaterekit täynnä vaatetta, takana pöydällä erikoisuuksia.


Nopeat syövät parhaat kirppiskamat.

Tradesoft


Paikalle saapuu myös airsoft-alan erikoisliike Tradesoft. Tradesoft tulee esittelemään alan ihmisille tarjoamaansa tuotevalikoimaa sekä luomaan henkilökohtaisempaa yhteyttä sekä uusien että vanhojen asiakkaiden kanssa. Mukanaan he tuovat mm. harvinaisempia aseita ym. tuotteita sekä luonnollisesti kuulia ja viritysosia. Paikalle kärrätään mm. seuraavien valmistajien tuotteita: AirsoftPro, BB King, GATE, G&G, Lonex, SHS ja Turnigy.

Tradesoft on kesäkuussa 2011 perustettu airsoft-alan yritys, jonka tarkoituksena on toimia sekä monipuolisena vähittäismyyjänä ja maahantuojana että palveluntarjoana kaikille kiinnostuneille. Tradesoftin edustajat esittelevätkin mielellään palveluitansa Sotakirppiksen yhteydessä.

Myymälän tunkiotuotteista -15 %


Myymälämme perällä on TUNKIO, josta löytyy tuotteita, jotka eivät ole esillä edes verkkokaupassamme: satunnaisia näytekappaleita ja muuta pientä hienoa ja huonoa, sekä mahdollisesti myös joitain pikkuvikaisia tuotteita. Kaikki lähtee jo entuudestaan suht hyvällä hinnalla, mutta lauantaina annamme näistä tuotteista lisäksi 15 % hinnanalennuksen kassalla!

Haluatko myyjäksi?


Jos olet kiinnostunut myyntipaikan suhteen niin lue alla oleva tiivis tietopaketti. Kyselyt osoitteeseen: [email protected].

Myyntipaikkavalikoima

Mitä voit myydä?

Jotta tarjonta pysyy aiheeseen liittyvänä tulee myymiesi asioiden olla jotenkin militariaan, retkeilyyn, tai muuten vain Varustelekan henkeen sopivaa. Esimerkiksi armeijavaatteet ja -varusteet, erä- ja retkeilytarvikkeet, aseet (luvanvaraiset, deaktivoidut, replikat ja airsoftit ovat kaikki tervetulleita) ja kaikki näihin liittyvä jne. sopivat erinomaisesti tähän tapahtumaan.

Kuinka varaan paikan?

Varataksesi paikan tulee sinun valita paikkatuotteet ostoskoriisi, valita toimitustavaksi nouto myymälästä ja maksutavaksi verkkopankkimaksu. Ennakkoon maksamalla varaat paikan itsellesi. Nettisivusofta ei osaa pakottaa verkkopankkimaksua ainoaksi maksutavaksi, joten ole tarkkana maksutavan kanssa - vain verkkopankissa ennakkoon maksetut varaukset hyväksytään.

Paikkoja saa varata enintään yhteensä kolme kappaletta.

Muista laittaa tilaukseen mahdollisimman tarkat yhteystiedot (erityisesti sähköposti!), jotta järjestäjämme voivat ottaa teihin yhteyttä paikastanne.

Loading...