Varustelekan Sotakirppis vol. 2

Varustelekan Sotakirppis vol. 2

Varustelekan Sotakirppis Vol. 2


8.3. pamahtaa ja Varusteleka levittää myyntitilansa varastohalliensa puolelle, missä asiakkaatkin pääsevät myymään ylijäämiänsä ja varusteita. Yrityksetkin ovat tervetulleita paikalle edustamaan tuotteitansa ja myymään.

Mikäli edellisestä kerrasta mitään on uskomista näin jatkon suhteen, tulee ostettavaa löytymään todennäköisesti uskomattomia määriä - valikoimaa on kutsuvasti tuoksuvasta militariasta pyssyihin, vehkeisiin ja taktiseen nailoniin.

69 Tattoo


69 Tattoon jätkät tulevat Sotakirppikseen tekemään mm. koulutushaaratatuointeja! Myös veriryhmä-, sotilasarvo- yms. pienet, noin tulitikkuaskin kokoiset, tatuoinnit onnistuvat. Yhden tatuoinnin hinta 50 €, yksi tatuointi per ihminen, maksu käteisellä! Varauksia ei ole mahdollisia tehdä etukäteen, tule ajoissa paikalle ja nappaa itsellesi jonotusnumero! Katso lisätietoja tästä kuvasta.

Tutustu 69 Tattoon kotisivuihin, ja seuraa Facebook-profiiliia niin saat tietää lisätietoja tatuoinneista. Katso myös kuvia Instagram-tililtä.

True Viking Shop


"From the fury of the Northmen deliver us, O Lord" - Lohikäärmelaivoja näkyvissä!

Horror-Shopin väkevä velipuoli, True Viking Shop saapuu Varustelekan Sotakirppikselle tuoden mukanaan jäisen pohjoistuulen, suolaisen meren tuoksun sekä kylmän teräksen kosketuksen. Kuule korppien raakunta, sillä olemme jo matkalla!

Ompelukahvila


Varusteleka for Women järjestää jälleen ilmaisen ompelukahvilan, johon voit tulla korjaamaan tai modaamaan vaatteitasi. Aikaisempaa kokemusta ompelukoneista et tarvitse, sillä raudanlujat ammattilaiset, Katri Kivismäki ja Malin Blomqvist, opastavat ja neuvovat osallistujia tarvittaessa alusta loppuun asti. Katso tapahtumatiedot Varusteleka For Womenin Facebook-sivuilta.

Eerikin paska basaari


Paikalle tulevien kirpputorimyyjien joukossa on tälläkin kertaa perinteinen Eerikin isännöimä Varustelekan henkilökunnan kirpputori, joka tuttavallisemmin tunnetaan Eerikin paskana basaarina. Tule tekemään löytöjä!

Myymälän tunkiotuotteista -20 %


Myymälämme perällä on TUNKIO, josta löytyy tuotteita, jotka eivät ole esillä edes verkkokaupassamme: satunnaisia näytekappaleita ja muuta pientä hienoa ja huonoa, sekä mahdollisesti myös joitain pikkuvikaisia tuotteita. Kaikki lähtee jo entuudestaan suht hyvällä hinnalla, mutta lauantaina annamme näistä tuotteista lisäksi 20 % hinnanalennuksen kassalla!

Haluatko myyjäksi?


Jos olet kiinnostunut myyntipaikan suhteen niin lue alla oleva tiivis tietopaketti. Kyselyt osoitteeseen: [email protected].

Myyntipaikkavalikoima

Mitä voit myydä?

Jotta tarjonta pysyy aiheeseen liittyvänä tulee myymiesi asioiden olla jotenkin militariaan, retkeilyyn, tai muuten vain Varustelekan henkeen sopivaa. Esimerkiksi armeijavaatteet ja -varusteet, erä- ja retkeilytarvikkeet, aseet (luvanvaraiset, deaktivoidut, replikat ja airsoftit ovat kaikki tervetulleita) ja kaikki näihin liittyvä jne. sopivat erinomaisesti tähän tapahtumaan.

Kuinka varaan paikan?

Varataksesi paikan tulee sinun valita paikkatuotteet ostoskoriisi, valita toimitustavaksi nouto myymälästä ja maksutavaksi verkkopankkimaksu. Ennakkoon maksamalla varaat paikan itsellesi. Nettisivusofta ei osaa pakottaa verkkopankkimaksua ainoaksi maksutavaksi, joten ole tarkkana maksutavan kanssa - vain verkkopankissa ennakkoon maksetut varaukset hyväksytään.

Paikkoja saa varata enintään yhteensä kolme kappaletta.

Muista laittaa tilaukseen mahdollisimman tarkat yhteystiedot (erityisesti sähköposti!), jotta järjestäjämme voivat ottaa teihin yhteyttä paikastanne.

Kuvia aikaisemmista kirpputoreista


Ensimmäisen Sotakirpputorin kuvat löydät Varustelekan Facebook-sivuilta: Varustelekan Sotakirppis vol. 1

Tässä myös pari kuvaa männävuosien Eeppisien Markkinalauantaiden henkilökunnan kirpputoreista, jotka tunnetaan myös Eerikin paskoina basaareina.


Kunnon hyvä valikoima maihareita ja saappaita.


Nopeat syövät parhaat kirppiskamat.

Loading...