Varustelekan Sotakirppis vol. 3

Varustelekan Sotakirppis vol. 3

Varustelekan Sotakirppis Vol. 3


5.7. pamahtaa ja Varusteleka levittää myyntitilansa varastohalliensa puolelle, missä asiakkaatkin pääsevät myymään ylijäämiänsä ja varusteita. Yrityksetkin ovat tervetulleita paikalle edustamaan tuotteitansa ja myymään.

Mikäli edellisestä kerrasta mitään on uskomista näin jatkon suhteen, tulee ostettavaa löytymään todennäköisesti uskomattomia määriä - valikoimaa on kutsuvasti tuoksuvasta militariasta pyssyihin, vehkeisiin ja taktiseen nailoniin.

Eerikin paska basaari


Paikalle tulevien kirpputorimyyjien joukossa on tälläkin kertaa perinteinen Eerikin isännöimä Varustelekan henkilökunnan kirpputori, joka tuttavallisemmin tunnetaan Eerikin paskana basaarina. Tule tekemään löytöjä!

Myymälän tunkiotuotteista -20 %


Myymälämme perällä on TUNKIO, josta löytyy tuotteita, jotka eivät ole esillä edes verkkokaupassamme: satunnaisia näytekappaleita ja muuta pientä hienoa ja huonoa, sekä mahdollisesti myös joitain pikkuvikaisia tuotteita. Kaikki lähtee jo entuudestaan suht hyvällä hinnalla, mutta lauantaina annamme näistä tuotteista lisäksi 20 % hinnanalennuksen kassalla!

Kanttiini - kahvia & pullaa


Tarjolla kahvia, pullaa ja pientä purtavaa pikkurahalla.

Jämi Fly In & Airshow


Jämi Warbirdsissä moottoriöljy kiehuu ja lentobensiini loiskuu. Kaartotaistelun kuhinassa sylinterit soittavat historiallista sävelmää, kun pin-up tyttö astuu ulos kalenterista ja antaa suudelman lentäjälleen.

Heräsikö mielenkiinto? Sami Saikkonen on Sotakirppiksellä kertomassa Jämi Fly In & Airshow-tapahtumasta lisää tiedonjanoisille!

Voita lento kuumailmapallolla!

Osallistumalla arvontaan Jämi Fly In-ständillä, voit voittaa kuumailmapallolennon, joka suoritetaan Jämi Fly In & Airshow'ssa 19.7. Mikäli sää sattuu olemaan lentokelvoton, on voitto vuoden voimassa lahjakortin muodossa.

Magic Circle Festival 2014


Kiinnostaako liput keikalle? Uskomaton tarjous lipuista, kaksi yhden hinnalla, vain lauantaina sotakirppikseltä!

Tradesoft


Tradesoft osallistuu jo toistamiseen Sotakirppikselle ja tuo mukanaan mm. viimeisimpiä uutuuksia airsoft-aseiden puolelta (E&L, Specna Arms...). Lisäksi tapahtumaan on kaavailtu joukko ohittamattomia tarjouksia sekä mahdollisuus tilata tavaraa etukäteen toimituskuluitta kirppikseltä noudettavaksi.

Erikoistarjouksia

  • Real Sword RS Type 56 ja 56-1, 399 € (norm. 499 €)
  • Lonex M4A1, 219 € (norm. 259 €)
  • Lonex M16A3, 249 € (norm. 275 €)
  • Pro Tech Guns Green gas 1000ml, 10 € (norm. 12,90 €)
  • BB King biokuulat 0,20g, 0,25g ja 0,28g, 12 €/pussi (norm. 15 €)
  • Begadi punotut ritilälasit, musta ja OD, 10 €/kpl (norm. 14,90 €)
  • Tradesoft hihamerkki, 1 € (norm. 2,50 €)

Lisätietoa Tradesoft-verkkokaupasta.

Haluatko myyjäksi?


Jos olet kiinnostunut myyntipaikan suhteen niin lue alla oleva tiivis tietopaketti. Kyselyt osoitteeseen: [email protected].

Myyntipaikkavalikoima

Mitä voit myydä?

Jotta tarjonta pysyy aiheeseen liittyvänä tulee myymiesi asioiden olla jotenkin militariaan, retkeilyyn, tai muuten vain Varustelekan henkeen sopivaa. Esimerkiksi armeijavaatteet ja -varusteet, erä- ja retkeilytarvikkeet, aseet (luvanvaraiset, deaktivoidut, replikat ja airsoftit ovat kaikki tervetulleita) ja kaikki näihin liittyvä jne. sopivat erinomaisesti tähän tapahtumaan.

Kuinka varaan paikan?

Varataksesi paikan tulee sinun valita paikkatuotteet ostoskoriisi, valita toimitustavaksi nouto myymälästä ja maksutavaksi verkkopankkimaksu. Ennakkoon maksamalla varaat paikan itsellesi. Nettisivusofta ei osaa pakottaa verkkopankkimaksua ainoaksi maksutavaksi, joten ole tarkkana maksutavan kanssa - vain verkkopankissa ennakkoon maksetut varaukset hyväksytään.

Paikkoja saa varata enintään yhteensä kolme kappaletta.

Muista laittaa tilaukseen mahdollisimman tarkat yhteystiedot (erityisesti sähköposti!), jotta järjestäjämme voivat ottaa teihin yhteyttä paikastanne.

Kuvia aikaisemmista kirpputoreista


Ensimmäisen Sotakirpputorin kuvat löydät Varustelekan Facebook-sivuilta:

Tässä myös pari kuvaa männävuosien Eeppisien Markkinalauantaiden henkilökunnan kirpputoreista, jotka tunnetaan myös Eerikin paskoina basaareina.


Kunnon hyvä valikoima maihareita ja saappaita.


Nopeat syövät parhaat kirppiskamat.

Loading...