Hei kansalaiset, hej medbörjare!
Tiedote 21.05.2018 Haluamme yllyttää teitä toimintaan. Lähes 40 % asiakkaistamme harrastaa tämän aihepiirin juttuja, joten emme voi jättää asiaa huomioimatta. Paljon isompi osuus asiakkaistamme on veronmaksajia, joita varmasti kiinnostaa yhteisten rahojen tärvääminen raskaampaan hallintoon ja lisänormeihin, joiden v
Näytä tiedote
Tiedote 21.05.2018. Haluamme yllyttää teitä toimintaan. Lähes 40 % asiakkaistamme harrastaa tämän aihepiirin juttuja, joten emme voi jättää asiaa huomioimatta. Paljon isompi osuus asiakkaistamme on veronmaksajia, joita varmasti kiinnostaa yhteisten rahojen tärvääminen raskaampaan hallintoon ja lisänormeihin, joiden vastineeksi ei ole turvallisuutta parantavia vaikutuksia odotettavissa.

Suomalaista aselainsäädäntöä pidetään toimivana ja tulokset puhuvat puolestaan: luvallinen ampuma-ase on meillä harvinainen rikoksentekoväline, mutta harrastus niin elinvoimainen, että suomalaisia urheilijoita löytyy useiden ampumalajien kärjestä maailmanlaajuisesti. Tätä herkkää tasapainoa ei pitäisi turhan päiten peukaloida.

Toukokuun alussa tuli jakeluun 188-sivuinen luonnos, jonka sisäministeriön alainen työryhmä on laatinut. Esityksessä ehdotetaan muutettavaksi ampuma-aselakia, vapaaehtoisesta maanpuolustuksesta annettua lakia ja asevelvollisuuslain 97 a §:ää. Muutokset tulevat voimaan jo tämän vuoden syyskuussa, eli aikamoisella kiireellä.

Perusteluiksi tarjotaan EU-asedirektiiviin tehtyjä muutoksia, mutta luonnoksessa on kohtia, joita direktiivi ei edellytä. Tässä ollaan siis tekemässä "kansallisia tiukennuksia" ja vierittämässä syy EU:n niskoille.

Toteutuessaan laki vaikuttaisi negatiivisesti ampumaurheilun tulevaisuuteen (ml. reserviläisammunta), kansalaisten yhdenvertaiseen asemaan ja ihan vaan koriste- ja keräilymielessä lippaita ostaneiden omaisuudensuojaan. Kiristykset, joita direktiivi ei vaadi, ovat nostamassa erityisesti ampumaharrastusta aloittelevien harrastajien aloituskynnystä aivan liian korkeaksi.

Osa kohdista on sekavia ja lakiesitys voi luonnoksesta muuttua, joten haitan täyttä laajuutta on tässä vaiheessa mahdoton arvioida täsmällisesti.

Asiasta kiinnostuneiden kannattaa tutustua yksityiskohtiin ja seurata tilanteen etenemistä Firearms United - Finlandin sivuilta. Kyseessä on siitä hyvä etujärjestö, että se on poliittisesti sitoutumaton: FU ottaa kantaa faktapohjalta ja ainoastaan asekysymyksiin, eikä pohdi aborttilainsäädäntöä, kannabiksen lääkekäyttöä tai joulupukin olemassaoloa.

Jos asiaan tutustuttuasi olet sitä mieltä, että lakiesitys ei ole Hyvien Puolulaisuutta lainsäätäjältä, kirjoita kansanedustajalle, jota viime vaaleissa äänestit. Kirjoita lyhyesti ja asiallisesti huolesi aiheesta ja kerro, kuinka tärkeä asia sinulle on. Lupaa, että direktiivin edellytyksiä tiukemman aselainsäädännön puolesta äänestäminen saa sinut äänestämään seuraavissa vaaleissa toisin, eikä ryhmäkuri sitten kelpaa selitykseksi.

Ja sitten pidä se lupaus.

Linkkejä
📌 Näytä tiedote omalla sivullaan
Suosittelemme Näytä aina ensin
Särmä Zip-off housut

Särmä Zip-off housut

49.99 EUR

Myyty 15 viimeisen kahden viikon aikana. 12 arvostelua. Näytä kaikki Shortsit ja urheiluhousut.

Särmä 3/4 shortsit

Särmä 3/4 shortsit

39.99 EUR

Myyty 61 viimeisen kahden viikon aikana. 1 arvostelu. Näytä kaikki Shortsit ja urheiluhousut.

Särmä pikeepaita, merinovillaa

Särmä pikeepaita, merinovillaa

49.99 EUR

Myyty 19 viimeisen kahden viikon aikana. 12 arvostelua. Näytä kaikki Kauluspaidat ja pikeet.

Särmä reisitaskuhousut

Särmä reisitaskuhousut

39.99 EUR

Myyty 119 viimeisen kahden viikon aikana. 59 arvostelua. Näytä kaikki Maastohousut ja reisitaskuhousut.

Särmä Sadeviitta

Särmä Sadeviitta

19.99 EUR

Myyty 99 viimeisen kahden viikon aikana. 11 arvostelua. Näytä kaikki Sadeviitat.

Särmä viskoosibokserit, mustat

Särmä viskoosibokserit, mustat

9.99 EUR

Myyty 394 viimeisen kahden viikon aikana. 33 arvostelua. Näytä kaikki Alushousut.

Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
  • Artikkelit
Näytä kaikki uutuudet
Särmä TST L6 Hardshell-kuorihousut

Särmä TST L6 Hardshell-kuorihousut JULKAISTU TÄNÄÄN

199.99 EUR

Nopeasti muun vaatetuksen päälle kerrostettavaksi suunnitellut kalvohousut. Funktionaaliset yksityiskohdat palvelevat käyttötarkoitusta - sivuvetoketjujen avulla lämpökuormaa voidaan lievittää tuulettamalla ja näiden kautta pääsee myös helposti käsiksi alla olevien housujen sivu- ja reisitaskuihin. Materiaalina Puolustustusvoimienkin käyttämä laminoitu kolmikerroksinen kalvokangas.

Särmä TST L6 Hardshell-kuoritakki

Särmä TST L6 Hardshell-kuoritakki JULKAISTU TÄNÄÄN

249.99 EUR

Moderniin tyyliin tehty sotilasmallinen kalvotakki, varteenotettava luksusvaihtoehto tavallisille kumisadetakeille! Tuuletusvetoketjut helpottavat lämpökuorman säätelyä ja funktionaalinen taskulajitelma mahdollistaa pientavaroiden kantamisen helposti saatavilla. Materiaalina Puolustustusvoimienkin käyttämä laminoitu kolmikerroksinen kalvokangas

Huono jenkkilippu

Huono jenkkilippu JULKAISTU TÄNÄÄN

1.99 EUR

Oletko patrioottinen ja halutko näyttää sen! Haluatko sen halvalla! Osta tämä! Kätevä kiinnitys esim. ajoneuvon ikkunaan tai johonkin kodin tasoon, tai ihan vaan kädessä pidettäväksi.

Jämä Softshell-Luhka

Jämä Softshell-Luhka  JULKAISTU TÄNÄÄN

89.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Luhka, mutta kesäisen mustana ja tosi paljon vettähylkivänä! Kompakti, hauskalla tavalla perinteinen vaihtoehto sateen- ja tuulenpitäväksi vaatteeksi. Ei mikään inhoittava ja suhiseva ohut suihkuverho, vaan pehmoista ja paksua softshell-tyyppistä kangasta, melkein kuin samettia olisi. Rullautuu huppuunsa ja ottaa suojiinsa pienen repunkin.

Kaira Arctic taitettava makuualusta, 52 x 185 x 1 cm

Kaira Arctic taitettava makuualusta, 52 x 185 x 1 cm  JULKAISTU TÄNÄÄN

26.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Simppeli Suomessa tehty kevyt solumuovialusta kolmen vuodenajan retkeilyyn. Taittomalli pakkautuu ja levittyy nätisti. Tätä voi huoletta retuuttaa pitkin tantereita ilman pelkoa sen tuhoutumisesta.

Kaira XL-makuualusta, 60 x 195 x 1 cm

Kaira XL-makuualusta, 60 x 195 x 1 cm  JULKAISTU TÄNÄÄN

11.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Simppeli ja kunnon hyvä Suomessa tehty kevyt solumuovialusta kolmen vuodenajan retkeilyyn. Perinteinen rullautuva alusta, isommanpuoleinen malli. Tätä voi huoletta retuuttaa pitkin tantereita ilman pelkoa sen tuhoutumisesta.

Kaira -polvisuojainsertti, pari, 15 x 22 x 1,5 cm

Kaira -polvisuojainsertti, pari, 15 x 22 x 1,5 cm  JULKAISTU TÄNÄÄN

4.99 EUR

Valmistettu Suomessa. Halvat ja pehmoiset - näillä säästät polviasi. Mitoitettu duunihaalareiden polvitaskuihin, mutta saksilla ja mielikuvituksella pystyt muotoilemaan ne käytännössä mihin vain.

Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
Loading...