Uutuudet Näytä kaikki Uutuudet
Petzl Tactikka Core -otsalamppu, musta
Uutuus

Petzl Tactikka Core -otsalamppu, musta JULKAISTU TÄNÄÄN

69.99 EUR
Julkaistu 2018-08-17. Ladattavalla akulla varustettu harppaus ylöspäin tavallisista otsalampuista.
US henkilökohtainen naamioverkko, 6-col desert, ylijäämä
Uutuus

US henkilökohtainen naamioverkko, 6-col desert, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

14.99 EUR
Julkaistu 2018-08-17. Iso, harsomainen mutta tosi kestävästä materiaalista tehty yhden henkilön naamioverkko. Jenkkiarmeijan ysärikamaa, vaikuttivat kaikki aika käyttämättömiltä. Verkossa nostalginen kuusivärinen aavikkomaastokuvio! Voisi toimia syysaikaan metsästyskäytössäkin, ken tietää, kunhan eläimillä ei satu olemaan lämpönäköä.
Petzl Core -akku Li-Ion 4,5 Wh
Uutuus

Petzl Core -akku Li-Ion 4,5 Wh JULKAISTU TÄNÄÄN

32.99 EUR
Julkaistu 2018-08-17. USB-ladattava Li-Ion-akku Petzl Tikkina, Tikkid, Tikka, Zipka, Tactikka ja Actik -sarjojen otsavalaisimille. Soveltuu työkäyttöön, taktisiin oloihin, vapaa-aikaan ja urheiluun. Akku tulee paristokäyttöä edullisemmaksi, kun valaisinta käytetään paljon.
Petzl Noctilight LED -lyhtykotelo otsalampuille
Uutuus

Petzl Noctilight LED -lyhtykotelo otsalampuille JULKAISTU TÄNÄÄN

23.99 EUR
Julkaistu 2018-08-17. Suojaava kotelo Petzlin pienille LED otsavalaisimille, joka muuntaa valaisimen 360 astetta ympärille tasaista valoa näyttäväksi lyhdyksi. Voidaan asettaa tasolle, kiinnittää vyölle tai valjaisiin, tai ripustaa integroidulla koukullisella kuminauhalla haluttuun paikkaan (esim. oksaan, teltan kattoon, työkohteen yläpuolelle, tankoon, putkeen, veneen puomiin, tai vaikka ulkopöydän yli viritettyyn naruun).
ITW Rounded Oval Slide -liukusolki
Uutuus

ITW Rounded Oval Slide -liukusolki JULKAISTU TÄNÄÄN

1.19 EUR
Julkaistu 2018-08-17. Yksinkertainen ja monikäyttöinen pieni esine. Tämä liukusolki on muovisiin verrattuna litteämpi ja lyhyempi, mikä on ahtaissa paikoissa erityisen kiva juttu. Lisäksi solkea voi käyttää duffeli-pampulanapin tapaan: tuuppaa sivuttain MOLLE/PALS-lenkeistä tai vastaavasta läpi, ja hihna pysyy kunnolla paikallaan!
Italialainen Pattern 37 BM-59 lipastasku, ylijäämä
Uutuus

Italialainen Pattern 37 BM-59 lipastasku, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

8.99 EUR
Julkaistu 2018-08-17. Italiassa omaksuttiin toisen maailmansodan jälkeen erittäin vahvoja elementtejä brittien Pattern 37 taistelijan kantolaitejärjestelmästä. Osat sopivat käytännössä päittäin, eli jos omistat saarivaltakuntavalmisteisen tetsarin, saat siihen tästä vähän eksoottisempaa taskua halvalla. Näihin kuuluu tunkea Beretta BM-59 kiväärin lippaita, eli sisälle menevät esim. M14, G3 ja FAL lippaat.
SA merkitsemisvälinelaukku, ylijäämä
Uutuus

SA merkitsemisvälinelaukku, ylijäämä  JULKAISTU TÄNÄÄN

19.99 EUR
Julkaistu 2018-08-17. Valmistettu Suomessa. Vähän kuin nasselaukku, mutta coolimpi! Läpässä komeileva "MERKITSEMISVÄLINEET" saattaisi vihjata tämän olevan jonkinlainen merkitsemisvälinelaukku, mutta varmoja emme toki voi olla. Yksittäiserä suoraan Puolustusvoimilta.
SADF Pattern 70 taisteluvyö takalaukuilla, ylijäämä
Uutuus

SADF Pattern 70 taisteluvyö takalaukuilla, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

34.99 EUR
Julkaistu 2018-08-16. Vanhan Etelä-afrikkalaisen tetsarin vyö jossa kiinteät takalaukut. Nämä ovat apartheidin ajoilta, käytettyä kamaa.
Suosittelemme
SA merkitsemisvälinelaukku, ylijäämä
Suosittelemme

SA merkitsemisvälinelaukku, ylijäämä 

19.99 EUR
Valmistettu Suomessa. Vähän kuin nasselaukku, mutta coolimpi! Läpässä komeileva "MERKITSEMISVÄLINEET" saattaisi vihjata tämän olevan jonkinlainen merkitsemisvälinelaukku, mutta varmoja emme toki voi olla. Yksittäiserä suoraan Puolustusvoimilta.
Blå Band Outdoor Meal retkimuona
Suosittelemme

Blå Band Outdoor Meal retkimuona

7.99 EUR
Ruokaa, joka ei paljoa paina ja valmistuu helposti & nopeasti - lisää vain kuuma vesi, suoraan pussiin! Samoista pusseista herkutellaan tätänykyään myös Puolustusvoimissa.
BW Gore-Tex -takki, Flecktarn, ylijäämä
Suosittelemme

BW Gore-Tex -takki, Flecktarn, ylijäämä

39.99 EUR
Bundeswehrin nykyisen mallin sadepuvun takki. Tämä sadetakki on varustettu hengittävällä kalvolla (joko Gore-Tex tai Sympatex), tehden siitä huomattavasti paremman käyttää kuin perinteiset kumipuvut. Tämä tarkoittaa siis sitä, että kangasta ei ole kumitettu, mikä tekee siitä kevyemmän, ja päälle se hengittää, eli päästä kosteuden ulos, muttei vettä sisään.
Särmä 3/4 shortsit
Suosittelemme

Särmä 3/4 shortsit

39.99 EUR
Kolmen vartin housut tai shortsit, miten sen nyt haluaakin ajatella, ovat väliinputoajat hyvällä tavalla: poissa tekemisen tieltä, mutta näyttävät muutoin asiallisilta. Näitä voi pitää koko kesän aivan kuin sata vuotta sitten!
Särmä reisitaskuhousut
Suosittelemme

Särmä reisitaskuhousut

39.99 EUR
Varustelekan viralliset reisitaskuhousut yleiskäyttöön! Tarkoituksena oli tehdä kevyet, fiksuilla käytännön ominaisuuksilla ja järkevällä taskumäärällä varustetut reisitaskupögät, niin suurella valmistusvolyymilla että hinta saadaan paukutettua sopivaksi. Nyt olis, eikä ominaisuuksiinsa nähden ollenkaan pahan hintaisina!
Särmä viskoosibokserit, mustat
Suosittelemme

Särmä viskoosibokserit, mustat

9.99 EUR
Hyvät bokserit kohtuuhintaan! Kehitimme viskoosibokserit eräänlaiseksi köyhän miehen vaihtoehdoksi merinovillaisille kalsareille. Nämä maksavat kolmasosan niiden hinnasta ja toimivat aika paljon samalla tavalla, ollen silti heittämällä paremmat kuin puuvillaiset. Meidän testaajamme ovat tämmöisiä jo salaa käyttäneet pitkään ja todettiin ne hyviksi.
BW taistelijan rinkka, Flecktarn, ylijäämä
Suosittelemme

BW taistelijan rinkka, Flecktarn, ylijäämä

59.99 EUR
Bundeswehrin taistelijan rinkka kuuluu täyspakkaukseen ja siinä kulkee koko taistelijan henkilökohtainen omaisuus, tai lähinnä se, joka hänelle on valtion puolesta luovutettu käyttöön. Erinomainen keskikokoinen rinkka kaikkeen kantoon, armeijaylijäämänä taattua laatua verrattain pienellä rahalla.
Hoppe's Boresnake
Suosittelemme

Hoppe's Boresnake

9.95 - 19.99 EUR 19.99 EUR
Oikein näppärä kapistus, joka hoitaa piipun puhdistuksen nopeasti. Aika helvetin kätevä metsällä tai radalla ja erityisen suositeltava varusmiehille. Kyseessä on kärmes, jonka päässä on messinkipunnus, jota seuraa naru ja lopuksi pronssiharjalla varustettu puhdistusosa.
VARUSTELEKA FACEBOOK
Varusteleka
2018-08-20

Hei jengi, luulitteko selviävänne avajaishulinoista yhdellä viikonlopulla? Ei käy!

Tässä olis vielä jokunen viikko pärinää tiedossa ja ässiä hihassa, tässä yksi: Särmä TST L2 Poolo 15% alessa sunnuntaihin asti, get!
Varusteleka
2018-08-20

No niin!

Kuten valtaosta teistä saattaa muistaa, oli meidän Mega Grand Opening tuossa vajaa pari viikko sitten. Tapahtuman aikana pyöri #-kuvakilpailu Instagramissa, jossa haluttiin teidän taltioivan meidän tapahtuman tunnelmaa. Valitsemassamme kuvassa Matti poseeraa "ämpärin" kanssa ja taustalla luikertelee massiivinen jono, joka alkoi muodostumaan jo edeltävän illan ja yön aikana. Tästä kuvasta lähtee 50€ lahjakortti, kannattaa välillä somettaa!

Myymälässä sijaitsevan Land Roverin luona oli myös boksi, johonka sai jättää yhteystietojaan. Kaikkien lippulapun jättäneiden seasta nostettiin kolme nimeä, jotka saavat seuraavaa:

1. Kristo J. 1 kpl @savotta Jääkäri S reppu.
2. Suvi-Tuuli S. 1 kpl Särmä Naisten Merinohuppari
3. Aleksi V. 1 kpl Särmä Merinohuppari

Voittajiin on oltu yhteydessä. Onnea ja lämpöä viileneviin syysiltoihin!
Varusteleka
2018-08-16

Hei jengi!

Me ollaan jo jonkin aikaa haaveiltu vaatevahasta, jolla käsitellä vaikkapa meidän Särmä Windproof Smockia ja Parkaa, tai mitä tahansa puuvillaisia ja puuvillasekoitteisia vaatteita, laukkuja ja niin edelleen. Oltaisiin voitu ostaa tätä maailmaltakin, mutta keksittiin ensin kysellä Suomesta: Lahtisen Vahavalimo lähti kokeilemaan meidän löytämäämme reseptiä. Nyt meillä on sitten vaatevaha, joka on tehty kotimaisesta mehiläisvahasta ja parafiinista!

Tuotteen kuvauksesta löytyy tarkempia ohjeita vahan käytöstä ja pyöräytettiinpä tämmöinen kevyt video myös aiheesta!

Julkaisemme tässä #varusteleka ja #lekalooks-tägeillä varustettuja kuvia Instagramista.


Poistomyynti Näytä kaikki Poistomyynti
Artikkelit Näytä kaikki Artikkelit
Loading...