Suosittelemme Näytä aina ensin
Viimeisimmät muutokset Näytä aina ensin
  • Uutuuksia
  • Varastontäydennyksiä
  • Poistomyynti
  • Uusittua sisältöä
  • Artikkelit
Näytä kaikki uutuudet
Itävaltalaiset taisteluhanskat, ylijäämä

Itävaltalaiset taisteluhanskat, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

19.99 EUR

Itävallan armeijalla on vähintäänkin yhtä utilitaarinen suhtautuminen sotilasvarusteisiin kuin saksalaisilla. Nämä näppärät tappeluhanskat ovat lyhytvartiset, palosuojatut ja oikeista kohtaa erittäin nahkaiset. Ja hei, MUSTAT.

Turkkilainen päiväreppu, oliivinvihreä, ylijäämä

Turkkilainen päiväreppu, oliivinvihreä, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

9.99 EUR 19.99 EUR

Ai hitto, puuvillakankainen, päiväreppukokoon kutistettu ALICE-rinkkako? No tavallaan joo, mutta toivottavasti osaat ratkaista Rubikin kuution, omistat kaasunaamarin, etkä vältsiin tarvitse ehjiä osia!

Venäläinen kadettimantteli, musta, ylijäämä

Venäläinen kadettimantteli, musta, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

69.99 - 99.99 EUR

Itäisen naapurin mustia sarkamantteleita saa hakemalla hakea, vaan joskus onnistaakin: nämä ovat perinteistä kaksirivistä mallia messinkinapeilla, eivätkä pelkästään hienon näköisiä, vaan myös istuvia ja laadukkaasti valmistettuja. Tai siis, niin laadukkaasti kuin Venäjällä nyt tavaraa tehdään. Ikiaikainen laivastoklassikko, jollaisia näkyy tosi harvoin ehtana armeijaylijäämänä. Mahdollisesti yksittäiserä.

BW KSK kengänhoitosarja, ylijäämä

BW KSK kengänhoitosarja, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

4.99 EUR

Kengänhoidon perusharjat yhdessä näppärässä paketissa, johon mahtuu myös saksalainen lankkituubi. Pyhä yksinkertaisuus ja mukana myös ripaus erikoisjoukkoglooriaa!

Bundespolizei nahkatakki, lyhyt, ylijäämä

Bundespolizei nahkatakki, lyhyt, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

99.99 EUR

Saksalaisilla on pitkät perinteet nahkatakeista. Poliisivoimissa eli Bundespolizeissa se on ollut ikoninen osa kokonaisuutta jo pitkään, paitsi nykyään pitkälti korvattu iloisella asenteella ja värikkäillä polyesteriverkkareilla. Me saatiin näitä vanhaa ajatusmaailmaa edustavia lyhyitä moottoripyöräpoliisin nahkarotseja jonkinmoinen kasa, käytettyjä kaikki!

BW suihkusandaalit, ylijäämä

BW suihkusandaalit, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

4.99 EUR

Saksalaisen näkemys perinteisistä suihkuläpsyttimistä. Kestävät kusiluikkarit tosikäyttöön, hienolla mehiläskennokuvioidulla pohjalla. Saimme käytännössä vain yhtä kokoa, onneks se on kuitenkin tosi iso, mahtuvat siis lähes jokaiselle!

Brittiläiset taisteluhanskat, nahkaa, Desert DPM, ylijäämä

Brittiläiset taisteluhanskat, nahkaa, Desert DPM, ylijäämä JULKAISTU TÄNÄÄN

19.99 EUR

Jotain tosi uskomatonta - maastokuvioidut nahkahanskat. Nää on eräät maailman parhaiten istuvat ja miellyttävimmät käsineet. Nää kädessä tekee lähinnä mieli hivellä itseään, mutta niillä onnistuu tosi superhyvin kaikenlainen näpertely, liittymättä tai liittyen itsensä hiplaamiseen.

Näytä kaikki täydennykset
Näytä kaikki poistotuotteet
Sosiaalinen media Näytä aina ensin
Varustelekan julkaisuja Facebookissa Näytä lisää
#VARUSTELEKA-postauksia Instagramissa Näytä lisää
Loading...