Duunari ja Daami

Ovatko toiveammattejasi pirtutrokari, sakilainen, satamaduunari tai Bonnie ja Clyde? Tykkäätkö vanhan ajan tyylikkäistä vaatteista ja siitä, että kuteet tehdään kestämään muutakin kuin tiukkaa tuijotusta. Niin mekin. Siksi me haluttais tehdä tarjous, josta et voi kieltäytyä. Tsekkaa Lekan Duunari ja daami -tuoteryhmä. Täällä vois olla päälle pantavaa just sulle. Näytä koko ryhmäkuvaus

Ovatko toiveammattejasi pirtutrokari, sakilainen, satamaduunari tai Bonnie ja Clyde? Tykkäätkö vanhan ajan tyylikkäistä vaatteista ja siitä, että kuteet tehdään kestämään muutakin kuin tiukkaa tuijotusta. Niin mekin. Siksi me haluttais tehdä tarjous, josta et voi kieltäytyä. Tsekkaa Lekan Duunari ja daami -tuoteryhmä. Täällä vois olla päälle pantavaa just sulle.

Mukavaa ja tyylikästä

Nämä vermeet on suunniteltu käyttöön eikä pönötykseen. Eli niissä on kiva ja helppo liikkua, eikä olo ole koko ajan kuin tärkätyllä pingviinillä. Ne ei purista intiimisti vaan hyväilee hellästi. Ja näissä vehkeissä taipuu työn ohessa niin steppaaminen kuin charlestonkin.

Särmä Duunarihousuja ja Duunarihattuja löytyy niin kylmempään kuin lämpimään keliin. Housujen vyötärö on mukavan korkea, ja nappihenkselit on ehkä tyylikkäin ja miellyttävin housunkannatin ikinä. Ei vilka putkimiehen vako vaikka miten kyykit. Jämä Kellohameessa on hurmaavan runsas täyskellohelma sekä taskuja kaksin kappalein, koska pitäähän hameiden ystävienkin saada taskuista nauttia.

Kaikin tavoin kestävää

Eikö ole hienoa, kun joku tekee kertakäyttökulttuurin aikana sinnikkäästi kamaa, joka on suunniteltu kestämään? Näiden materiaalit on laadukkaita ja mahdollisimman eettisiä. Esmes meidän kaikki merinovilla on mulesointivapaata. Eli suomeksi sanottuna sitä ei revitä duunarilampaiden persnahasta.

Saisko olla vielä muuta?

Käviskö duunarisetin kaveriksi vielä vanhat kunnon saappaat? Käy kurkkaamassa myös meidän reenactment ja keräily -ryhmää. Sielläkin vois olla jotain sua miellyttävää.

Pistä lätsä uhmakkaasti kallelleen, ota tujaus Varsovan laulua ja dallaa ostoksille. Here’s looking at you, kid.

Loading...