Varustelekan kantasiakkuus

Miksi mun pitäis tunnistautua, ostaminen toimii jo nyt täydellisesti?

Koska olet tulevaisuudessa iloinen siitä, että aloit Kantasiaksi! Varustelekan Kantasikana nautit sisäpiirin infoa, josta ei muulle maailmalle hiiskuta.

Liity kantasiaksi Lue lisää

Rekisteröidy Kantasiaksi

Loading Pieni hetki, kiitos!

Oletko jo kantasika? Kirjaudu sisään

Voit kirjautua sisään joko painamalla ylhäällä olevaa hahmoa tai menemällä sisäänkirjautumissivulle.Miksi olla kantasika?

Piirros Kantasiasta

Kiertotalousjärjestelmä

Kantasikana voit palauttaa valikoituja Kiertoon kuuluvia tuotteita myös käytettynä ja saada hyvityksenä krediittejä kantasiakkuustilillesi. Krediiteillä voi ostaa vaikka kaljaa! Lisätietoa Kiertojärjestelmästämme löydät täältä.

Kuukausittaiset edut ja viikon olut

Kantasiat nauttivat kuukausittaisista kantasikaeduista, sekä saavat Sotimassa Viikon Oluen tavallisia kuolevaisia halvemmalla.

Piirros Kantasiasta
Piirros Kantasiasta

Tilaushistoria

Ei enää paperikuittien säilömistä! Kantasikana tilaushistoriasi sekä myymäläostoksesi tallentuvat sähköiseen kuittiarkistoon ja voit tarvittaessa tehdä asiakaspalautuksen suoraan kantasikatililtäsi.

Arvostele ostamasi varusteet

Kantasikana voit arvostella hankkimasi varusteet julkisesti. Jaat arvokasta tietoa muille asiakkaille, ja samalla voit vaikuttaa mahdolliseen tuotekehitykseen.

Piirros Kantasiasta
Piirros Kantasiasta

Saat sisäpiirin infoa

Kantasikana voit tilata Varustelekan Propagandakirjeen, jossa me kerrotaan meidän uusimmista kujeista ja varusteista, jaetaan käyttövinkkejä ja lauotaan kuivaakin kuivempaa huumoria. Voit lopettaa propagandan tilaamisen milloin vain haluat.

Pidempi maksuaika ilman veloitusta

Kotimaahan tilatessa, Kantasiat saavat Svea laskun 30 vuorokauden maksuajalla ilman lisäveloitusta. Maksutapa on käytettävissä PostNordin, Postin ja Matkahuollon pakettitoimitustavoilla.

Piirros Kantasiasta
Loading...